Witam wszyskie koleżanki na forum z deszczowego Gdańska, a szczególnie te z pomorskiego.Jest ktoś chętny do spotkania w Gdańsku? Ja jestem w domu jeszcze do 28.09
Witam wszyskie koleżanki na forum z deszczowego Gdańska, a szczególnie te z pomorskiego.Jest ktoś chętny do spotkania w Gdańsku? Ja jestem w domu jeszcze do 28.09
juz się zapisuję:)) podaj tel na maila:))
Zadanie wykonane.
Bardzo chętnie się spotkam ,jestem za ale wymyśl jakąś datę po 14.09 a przed 25.09 w tym czasie jestem do dyspozycji.
Bardzo chętnie się spotkam ,jestem za ale wymyśl jakąś datę po 14.09 a przed 25.09 w tym czasie jestem do dyspozycji.
Wprawdzie nie jestem z Pomorza,ale bede w tym okresie u moich dzieciaków w Gdansku,jeżeli mogłabym sie wprosic,to tez miałabym ochote na spotkanie.-)))))
Wlaśnie wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół. Ja jestem otwarta , potrzebny jest tylko namiar na ciebie.
Już wpisałam email ,zapomniałam ,że nia mam. Ztego co widze również wiewóra jest chetna.
Ale fajnie - normalnie opozycja do spotkania we Wrocku:))
Wiewióra pomyliłam posta ale jak najbardziej.
Już wpisałam kontakt.