Powitajki przy kawie 78

28 marca 2025 12:50 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka ,  spokojnego dnia i łikendu :)
28 marca 2025 15:23 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka ,  spokojnego dnia i łikendu :)

Zdrówcio najważniejsze ❤️.
29 marca 2025 07:15 / 6 osobom podoba się ten post
SOBOTE czas zacząć  Witajcie i sie nie dajcie ale do witasków przybywajcie ilez można spać.......i się nie witać.
29 marca 2025 07:33 / 6 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio ❤️🌞.
29 marca 2025 07:59 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Babka woła ,trzeba się przywitać 
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
29 marca 2025 10:27 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ojojoj,czyżby coś Ciebie złapało ?
Dzień dobry Opiekunkowo,witam radośnie w piękny,słoneczny ,sobotni poranek. Ja już od 7-ej na nogach. Byłam  w laboratorium ,krew,mocz na skierowanie od lekarza,prywatnie dokupiłam jeszcze badanie poziomu wit D3. Czuję się świetnie,to badania kontrolne,robię je sobie zawsze na wiosnę. Dni mijają mi szybko i przyjemnie. Dużo się ruszam,dalej chodzę do Studio Figura żeby poćwiczyć ,w domu ćwiczę korzystanie z mojego optigrilla .Najczęściej ląduje na nim cukinia. Zgrillowane plastry,dopiero w misce doprawione solą ,pieprzem,czosnkiem i oliwą uwielbiam. To mój ulubiony dodatek do wszystkiego . Zapraszam koleżanki na degustacje,sama nie dam rady zjeść tego,co nagotuję . Wczoraj byłam z przyjaciółkami w kinie,fajny,lekki,taki życiowy babski film "Przepiękne ". Miałyśmy w planie zakończyć wieczór w jakiejś kafejce ,ale rozeszłyśmy się po seansie do domów,każda chciała obejrzeć w telewizji koncert poświęcony Korze . Warto było 👍. Zaraz wpadnie po mnie "moja" Krysia,jedziemy do lasu pospacerować ,poprzytulać się do brzóz ,pozachwycać wiosną,wspólnie pomilczeć . Nagadamy się później. Na 17-tą ,już w większym gronie (jest nas 6 Gracji 😄),umówione jesteśmy u najmłodszej z nas ,świeżo upieczonej emerytki . Musi się wkupić ,"o tak o" nie wchodzi się do naszego klubu . Będzie się działo ! To wskakuję w dresy ,jakieś wygodne buty na nogi i zwarta i gotowa,czekać będę na Krysię.
Wszystkim życzę pięknej ,zdrowej ,spokojnej soboty 
29 marca 2025 11:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę - w końcu można poleżeć 
29 marca 2025 11:06 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ojojoj,czyżby coś Ciebie złapało ?:-(
Dzień dobry Opiekunkowo,witam radośnie w piękny,słoneczny ,sobotni poranek. Ja już od 7-ej na nogach. Byłam  w laboratorium ,krew,mocz na skierowanie od lekarza,prywatnie dokupiłam jeszcze badanie poziomu wit D3. Czuję się świetnie,to badania kontrolne,robię je sobie zawsze na wiosnę. Dni mijają mi szybko i przyjemnie. Dużo się ruszam,dalej chodzę do Studio Figura żeby poćwiczyć ,w domu ćwiczę korzystanie z mojego optigrilla :gotuje::-).Najczęściej ląduje na nim cukinia. Zgrillowane plastry,dopiero w misce doprawione solą ,pieprzem,czosnkiem i oliwą uwielbiam. To mój ulubiony dodatek do wszystkiego :mniam:. Zapraszam koleżanki na degustacje,sama nie dam rady zjeść tego,co nagotuję . Wczoraj byłam z przyjaciółkami w kinie,fajny,lekki,taki życiowy babski film "Przepiękne ". Miałyśmy w planie zakończyć wieczór w jakiejś kafejce ,ale rozeszłyśmy się po seansie do domów,każda chciała obejrzeć w telewizji koncert poświęcony Korze . Warto było 👍. Zaraz wpadnie po mnie "moja" Krysia,jedziemy do lasu pospacerować ,poprzytulać się do brzóz ,pozachwycać wiosną,wspólnie pomilczeć . Nagadamy się później. Na 17-tą ,już w większym gronie (jest nas 6 Gracji 😄),umówione jesteśmy u najmłodszej z nas ,świeżo upieczonej emerytki . Musi się wkupić ,"o tak o" nie wchodzi się do naszego klubu :smiech3:. Będzie się działo ! To wskakuję w dresy ,jakieś wygodne buty na nogi i zwarta i gotowa,czekać będę na Krysię.
Wszystkim życzę pięknej ,zdrowej ,spokojnej soboty :najlepszego3:

No nic mnie nie złapało, zupełnie nie ma o czym gadać 
29 marca 2025 11:14 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

No nic mnie nie złapało, zupełnie nie ma o czym gadać :lol1:

Skoro TY sobie poleżałaś ,to jednak nie tylko coś,ale pewnie też ktoś,musiał Cię złapać ,za koszulę np,i musiałaś poleżeć 
29 marca 2025 11:47 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w to sobotnie deszczowe przed południe wybrałam się dzisiaj na spacer z nadzieją że przestanie a tu jeszcze bardziej się rozpadało dobrze że miałam parasol nie zmienia to faktu że wyglądałam jak czubek nikogo nie było na spacerze tylko ja wzdłuż jeziora ale teraz już jestem zadowolona 8 km w nogach teraz na spokojnie zupę odgrzewam zjem i będę leżakować i odpoczywać no bo dalej leje wszystkim życzę miłej soboty dużo zdrowia i cierpliwości ja już końcówka trzeciego miesiąca to już brakuje czasem opanowania ale pocieszam się tym że we wtorek 8 kwietnia już do domku Pozdrawiam
29 marca 2025 13:44 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Skoro TY sobie poleżałaś :zaskoczenie1:,to jednak nie tylko coś,ale pewnie też ktoś,musiał Cię złapać ,za koszulę np,i musiałaś poleżeć :hihi:

Nie tak, nie tak :) Gubię przecinki pod presją , zaraz by było widać, że tracę oddech :) Zwykły weekendowy chillout, jednak nie tak "plackiem". Wrócilam z zakupów, muszę podoglądać sadzonki pomidorów i ogród czeka . Nie mówiąc o obiedzie, ale z pomocnikiem Kenwoodem - ten najnowszy model  wszystko idzie sprawnie . 
29 marca 2025 14:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękną sobotę, mimo zawirowań na zegarku .Słoneczko, cieplutko i radośnie.
Wysiałam dzisiaj pszenice w donicy będzie w czym jakiegoś kurczaka wielkanocnego posadzić . Chcę się żyć 
Dobrego dnia 

29 marca 2025 15:21 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ojojoj,czyżby coś Ciebie złapało ?:-(
Dzień dobry Opiekunkowo,witam radośnie w piękny,słoneczny ,sobotni poranek. Ja już od 7-ej na nogach. Byłam  w laboratorium ,krew,mocz na skierowanie od lekarza,prywatnie dokupiłam jeszcze badanie poziomu wit D3. Czuję się świetnie,to badania kontrolne,robię je sobie zawsze na wiosnę. Dni mijają mi szybko i przyjemnie. Dużo się ruszam,dalej chodzę do Studio Figura żeby poćwiczyć ,w domu ćwiczę korzystanie z mojego optigrilla :gotuje::-).Najczęściej ląduje na nim cukinia. Zgrillowane plastry,dopiero w misce doprawione solą ,pieprzem,czosnkiem i oliwą uwielbiam. To mój ulubiony dodatek do wszystkiego :mniam:. Zapraszam koleżanki na degustacje,sama nie dam rady zjeść tego,co nagotuję . Wczoraj byłam z przyjaciółkami w kinie,fajny,lekki,taki życiowy babski film "Przepiękne ". Miałyśmy w planie zakończyć wieczór w jakiejś kafejce ,ale rozeszłyśmy się po seansie do domów,każda chciała obejrzeć w telewizji koncert poświęcony Korze . Warto było 👍. Zaraz wpadnie po mnie "moja" Krysia,jedziemy do lasu pospacerować ,poprzytulać się do brzóz ,pozachwycać wiosną,wspólnie pomilczeć . Nagadamy się później. Na 17-tą ,już w większym gronie (jest nas 6 Gracji 😄),umówione jesteśmy u najmłodszej z nas ,świeżo upieczonej emerytki . Musi się wkupić ,"o tak o" nie wchodzi się do naszego klubu :smiech3:. Będzie się działo ! To wskakuję w dresy ,jakieś wygodne buty na nogi i zwarta i gotowa,czekać będę na Krysię.
Wszystkim życzę pięknej ,zdrowej ,spokojnej soboty :najlepszego3:

Uważaj w lesie na kleszcze . Teraz są takie, które biegną za kimś czy za czymś co ma wyższą temp. ciała i hop . Tak, tak , to nie żart .
29 marca 2025 16:51 / 3 osobom podoba się ten post
Witam Was późnym popołudniem życzę miłego i spokojnego weekendu 
29 marca 2025 18:25 / 3 osobom podoba się ten post
Witam popołudniem. a prawie wieczorkiem. Dziś była nauka krojenia filetów z indyka w kosteczkę do gulaszu. O jejku jak to dobrze się czegoś nauczyc. 🤣 A tak serio szlag mnie trafia na to wszystko. Nawet Pan z apteki, który dostarcza leki był zdziwiony , że ja już nową u seniorki. 🤣🫣😜 Tak, tak . Taka gwiazda 🌟 mi się e trafiła, że jedne wychodzą kolejne wchodzą . 🫣 Moja cierpliwość też już się kończy i może się to skończy zjazdem do domu. Chłodno się zrobiło i jutro ma być jeszcze chłodniej. 
Z tego wszystkiego to tylko.  a dziś zmiana czasu więc idzuemy wcześniej spać. 😜
Spokojnego wieczoru.