Sen zimowy ?
Dzisiaj szarzyzna za oknem ale
dla odmiany cieplutko .
Tak jak w życiu raz raj , raz proza .
Dobrego dnia .

Sen zimowy ?
Dzień dobry. :chaplin: W końcu normalność więc i żyć się chce. Lubię święta ale co za dużo to wiadomo....Zima? Zima to jest jak mróz ściśnie min minus 20 i śnieg leży. To się nie nazywa zima. Za kilka lat dzieci się zapytają co to jest śnieg tak jak teraz mało które wie skąd się mleko bierze. Z biedronki....bez komentarza. 😭🤮 Co się dziwić jak moje znajome 40+ nie wie do czego stolnica służy... a o sierpie imczy kosie ręcznej nie słyszały w ogóle. Oj cienko to widzę.....
Ja i stolnicę mam i sierpem i kosą też umiem operować. Nic to czasy oj czasy.....
Czekam na info od agencji i powoli myślę co zabrać na wyjazd w razie W. Jeszcze aptekę muszę odwiedzić i odebrać zamówione leki i bibliotekę po kilka pozycji z półki. 📚
Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia .
Witam Was w niedzielę przeziębiona jestem drugi raz w ciągu 3 tygodni miłego popołudnia wszystkim :aniolki:
Kupujesz jeszcze książki z księgarni? Teraz są popularne te słynne czytniki e booków. Mój się niestety rozbił a na nowy mi szkoda :-):wiking:
Jak już to dostaje w prezencie tak jak teraz na gwiazdkę distałam dwie. U mnie na wsi jest dobrze wyposażona biblioteka więc pożyczam kilka i zabieram do Niemiec. One wiedzą, że ja na długo biorę książki a ja czytników . Lubię szejest kartek i ten zapach drukarski. 📚
Biblioteka kalkuluje się najlepiej. Możesz też spróbować e bibliotek, tam za grosze możesz kupować książki w mp3 do słuchania.