Powitajki przy kawie 78

14 marca 2025 09:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pogodnie,na niebie rozcieńczone mleko ale w duszy muzyka 
 Ostatni dzień w pracy. Jak zawsze poddenerwowana jestem trochę ,czy zdążę wszystko ogarnąć i zostawić miejs
ce pracy tak,jak bym chciała. Wczoraj trochę leniuchowalam, odwiedziła nas przyjaciółka, została na kolacji,miło nam się siedziało i paplało. Robota sama się jednak nie zrobi, lecę dopakować walizkę później śniadanie,duszowanie i rozejrzę się,co by tu jeszcze zrobić.
Życzę wszystkim przyjemnego piątku 
14 marca 2025 12:13 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry pogodnie,na niebie rozcieńczone mleko ale w duszy muzyka :radosc:
 Ostatni dzień w pracy. Jak zawsze poddenerwowana jestem trochę ,czy zdążę wszystko ogarnąć i zostawić miejs
ce pracy tak,jak bym chciała. Wczoraj trochę leniuchowalam, odwiedziła nas przyjaciółka, została na kolacji,miło nam się siedziało i paplało. Robota sama się jednak nie zrobi, lecę dopakować walizkę później śniadanie,duszowanie i rozejrzę się,co by tu jeszcze zrobić.
Życzę wszystkim przyjemnego piątku :angel3:

A już teraz Gusiu życzę Ci spokojnego i bezpiecznego powrotu do domku 😊.
14 marca 2025 12:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam w piątkowe popołudnie i życzę wszystkim przyjemnego, spokojnego weekendu 
14 marca 2025 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry pogodnie,na niebie rozcieńczone mleko ale w duszy muzyka :radosc:
Życzę wszystkim przyjemnego piątku :angel3:

Gusiu pamiętaj w domku tylko po malusiu, delikatnie kase wydaj od roboty sie nie migaj.Niechaj kasa Ci zostanie i tak dlugo sie przydaje jakby miała sprawić że zycie jest nam rajem.No wiem nie tylko o kase chodzi bo my przecież juz nie młodzi ale co nam życie daje niechaj Pan Bóg zawsze słodzi.a i na mnie przyjdzie pora jak i na każdego że se w busie usiądziemy..nie wiedziec dlaczego.. SZEROKOŚCI I MIŁOŚCI NIECHAJ OMIJAJĄ ZŁOŚCI TEGO Z SERCA BABKA ŻYCZY chociaz czasem glosno ryczy...