Odliczam dni 25

06 listopada 2024 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie dorobiłam się miliona przez cały rok to i nie zbiednieje przez dodatek. Mój mąż kategorycznie mi zabronil pracować w święta. I za to go kocham i jadę do domu. Ewentualnie przedkuze o te 4-5 czekając na ewentualnie zmianę. 

Dobry mąż. Dusiu ja ciebie nie namawiałam na pracę w święta. Sama nie lubiłam Bożego Narodzenia poza domem.
06 listopada 2024 16:13 / 3 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Dobry mąż. :-) Dusiu ja ciebie nie namawiałam na pracę w święta. Sama nie lubiłam Bożego Narodzenia poza domem.

Dopiero co w marcu mnie zaobraczkował to stęskniony. 
06 listopada 2024 16:41 / 3 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Witajcie w piątek 1 listopada. Do Świąt Bożego Narodzenia pozostało 54 dni.

Tajen – 21 dni :szampan2:
Magmab – 26 dni :gotuje:
Dusia1978 – 43 dni :pije kawe:

Fiore, Gusia29, Marta74, Joanna1983, Luke, Crezy, Maluda, Marzenka, Nincia, Babka, Malgi, Kamisz, Kika, Tina odpoczywają. :jesien:

Już niedługo wracam do Berlina
06 listopada 2024 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Witajcie 6 listopada. Luke ile ci zostało do końca zlecenia? :-) Do Świąt Bożego Narodzenia pozostało 49 dni.

Tajen - 16 dni

Magmab - 21 dni

Dusia1978 - 38 dni
Luke chcesz przejąć odliczajki? Chętnie oddam. :aniolki:

Poproszę od jutra 51...W sobotę mogę przejąć 🙂
06 listopada 2024 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalenka

Wrócisz przed świętami, grudzień to ładny czas ale prywatnie też pracowity. Będziesz podczas świąt w domu? :-)

Starałam się w miarę dzielić czasem świątecznym ze zmienniczka . Każda z nas chce być w te dni w domu . To taka sama praca jak innych służb . Opiekunstwo to też służba, dbamy o bezpieczeństwo, zdrowie i samopoczucie tych , którzy są pod naszą opieką .
08 listopada 2024 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
Wczoraj nie starczyło mi czasu na forum. Laptopa nie odpalałam. Jutro Luke przejmuje odliczajki, więc nie będę miała poczucia winy, że kolejny raz zawaliłam odliczanie.  Do Świąt Bożego Narodzenia pozostało 47 dni.
Tajen - 14 jeszcze pół miesiąca
Magmab - 19
Dusia1978 - 36

Luke – 50

08 listopada 2024 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Starałam się w miarę dzielić czasem świątecznym ze zmienniczka . Każda z nas chce być w te dni w domu . To taka sama praca jak innych służb . Opiekunstwo to też służba, dbamy o bezpieczeństwo, zdrowie i samopoczucie tych , którzy są pod naszą opieką .

Taka prawda Mleczko, dobrze piszesz. Ty teraz w domu jesteś, nie jeździsz już do opieki?
08 listopada 2024 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Już niedługo wracam do Berlina:aniolki:

Dawno cię nie było malgi.  Przed świętami wracasz, czy zostajesz? Jakie były u ciebie zbiory grzybów w tym roku? Rodzina mi dowiozła 2 słoiki suszonych grzybów. Zrobili zamówienie na zupę grzybową, ale dopiero za tydzień. Teraz mają zajęty weekend, więc sobie odpocznę trochę.
08 listopada 2024 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dopiero co w marcu mnie zaobraczkował to stęskniony. :-)

Coś podobnego. To z was młoda para! Znajdzcie czas na korzystanie z życia, praca nie ucieknie. Przyjmij życzenia, spóźnione ale szczere.
08 listopada 2024 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Coś podobnego. To z was młoda para! :szampan::szampan: Znajdzcie czas na korzystanie z życia, praca nie ucieknie. Przyjmij życzenia, spóźnione ale szczere. :aniolki:

Dziękuje serdecznie. W imieniu moim i mojego już po tylu latach bycia razem, męża. A no w końcu prawie przed 50tka żeśmy się zdecydowali. On po przejściach ona z przeszłością ....itd itd. . 
Teraz kończyny budowę domu i staramy się cieszyć sobą. Dzieci się i jego i moja po świecie rozjechały i takie dziadki dwa na starość się zaczęli dorabiać. 🤣🤣🤣 Oby zdrowie było czego Wszystkim życzę. 
09 listopada 2024 06:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobryy w sobotę 9 listopada 

Tajen   13   
magmab   18   
Dusia1978   35   
Luke   49   

Magdalenko dzięki za odliczajki

Miłego dnia

09 listopada 2024 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalenka

Taka prawda Mleczko, dobrze piszesz. Ty teraz w domu jesteś, nie jeździsz już do opieki?

A tak skacze od czasu do czasu ,jak ktoś potrzebuje zastępstwa . Nie mogę się pozbyć opiekunstwa .Lubię to robić .
10 listopada 2024 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę 
Dziś 10 listopada 2024 roku. Za 44 dni Wigilia, a za 52 dni powitamy Nowy Rok.

Tajen   12  
magmab   17  
Dusia1978   34  
Luke   48  

Spokojnego i miłego dnia 

10 listopada 2024 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalenka

Dawno cię nie było malgi. :aniolki: Przed świętami wracasz, czy zostajesz? Jakie były u ciebie zbiory grzybów w tym roku? Rodzina mi dowiozła 2 słoiki suszonych grzybów. Zrobili zamówienie na zupę grzybową, ale dopiero za tydzień. Teraz mają zajęty weekend, więc sobie odpocznę trochę.

Wpadam na miesiąc, więc Święta w Polsce - już zarezerwowałam hotel nad morzem
A grzybów nazbierałam sporo, chociaż w naszych okolicach długo była susza w lesie.
11 listopada 2024 06:45 / 1 osobie podoba się ten post

Witam i odliczamy....

Tajen   11  
magmab   16  
Dusia1978   33  
Luke   47  

Miłego dnia