Nie dorobiłam się miliona przez cały rok to i nie zbiednieje przez dodatek. Mój mąż kategorycznie mi zabronil pracować w święta. I za to go kocham i jadę do domu. Ewentualnie przedkuze o te 4-5 czekając na ewentualnie zmianę.
Nie dorobiłam się miliona przez cały rok to i nie zbiednieje przez dodatek. Mój mąż kategorycznie mi zabronil pracować w święta. I za to go kocham i jadę do domu. Ewentualnie przedkuze o te 4-5 czekając na ewentualnie zmianę.
Dobry mąż. :-) Dusiu ja ciebie nie namawiałam na pracę w święta. Sama nie lubiłam Bożego Narodzenia poza domem.
Witajcie w piątek 1 listopada. Do Świąt Bożego Narodzenia pozostało 54 dni.
Tajen – 21 dni :szampan2:
Magmab – 26 dni :gotuje:
Dusia1978 – 43 dni :pije kawe:
Fiore, Gusia29, Marta74, Joanna1983, Luke, Crezy, Maluda, Marzenka, Nincia, Babka, Malgi, Kamisz, Kika, Tina odpoczywają. :jesien:
Witajcie 6 listopada. Luke ile ci zostało do końca zlecenia? :-) Do Świąt Bożego Narodzenia pozostało 49 dni.
Tajen - 16 dni
Magmab - 21 dni
Dusia1978 - 38 dni
Luke chcesz przejąć odliczajki? Chętnie oddam. :aniolki:
Wrócisz przed świętami, grudzień to ładny czas ale prywatnie też pracowity. Będziesz podczas świąt w domu? :-)
Starałam się w miarę dzielić czasem świątecznym ze zmienniczka . Każda z nas chce być w te dni w domu . To taka sama praca jak innych służb . Opiekunstwo to też służba, dbamy o bezpieczeństwo, zdrowie i samopoczucie tych , którzy są pod naszą opieką .
Już niedługo wracam do Berlina:aniolki:
Dopiero co w marcu mnie zaobraczkował to stęskniony. :-)
Coś podobnego. To z was młoda para! :szampan::szampan: Znajdzcie czas na korzystanie z życia, praca nie ucieknie. Przyjmij życzenia, spóźnione ale szczere. :aniolki:
Taka prawda Mleczko, dobrze piszesz. Ty teraz w domu jesteś, nie jeździsz już do opieki?
Dawno cię nie było malgi. :aniolki: Przed świętami wracasz, czy zostajesz? Jakie były u ciebie zbiory grzybów w tym roku? Rodzina mi dowiozła 2 słoiki suszonych grzybów. Zrobili zamówienie na zupę grzybową, ale dopiero za tydzień. Teraz mają zajęty weekend, więc sobie odpocznę trochę.