Magmab szczęśliwej i bezpiecznej drogi do domku :flaga Polski:
Magmab szczęśliwej i bezpiecznej drogi do domku :flaga Polski:
Witam wszystkich w ostatni dzień lipca :radosc:
Dzisiaj jest 31 lipiec i już 7 miesięcy tego roku jest za nami .Wypłata coraz bliżej :hihi:
Lista na dzisiaj przedstawia się następująco
magmab 1 dzień i szczęśliwej podróży Ci życzę oraz udanego urlopu :flaga Polski::przytul3::moje_wakacje:
Maluda 3 dni (możesz powoli.pakować walizki ):kwiatek dla ciebie2:
Kamisz. 16 dni. :kwiatek dla ciebie1:
Kika. 17 dni. :kwiatek dla ciebie2:
Babka. 19 dni i zmiana kodu ,na jedyneczkę z przodu :szampan:
Joanna. 23. dni :kwiatek dla ciebie1:
Marzenka 24 dni :kwiatek dla ciebie2:
Malgi. 24 dni :kwiatek dla ciebie1:
Dusia. 57 dni. :kwiatek dla ciebie2:
Dzisiaj ma być jakaś kumulacja temperatur ,więc uważajcie na siebie i życzę Wam spokojnego dnia oraz zapraszam na :kawa1:
Kika, dziekuje, że tak dzielnie odliczałaś 💪😘
Kika, robisz dobrą robotę. Nie byłaś kiedyś czarnym koniem księgowości? Serio pytam :)
Kika, dziekuje, że tak dzielnie odliczałaś 💪😘
Oj Tina żartownisia z Ciebie :przytula:
Napiszę tak ,może i byłam kiedyś,ale nie każdy za młodu dokonuje właściwego wyboru swojej ścieżki życiowej .Doświadczenia w liczeniu,to ja nabyłam przez długie lata ,zarządzając finansami domowymi .Jedna wypłata musiała starczyć na potrzeby czteroosobowej rodziny .
Patrząc z perspektywy czasu ,to sama się dziwię j,jak ja z tym wszystkim dałam sobie radę .
Dziękuję za miłe słowa,myślę,że swoje talenty ,które posiadamy zawsze można dobrze spożytkować ,obojętnie kiedy odkryjemy ,że je mamy ,abo ktoś to odkryje :smiech3:.Nigdy nawet nie pomyślałam ,że akurat w tej dziedzinie się dobrze sprawdzam .
Dziękuję 😘😘😘😘
Dziękuję 😘😘😘😘
Dzień dobry w piątek 2 sierpnia :chaplin:
Początek kolejnego weekendu :radosc:
Odliczamy
Malyda 1 dzień i szczęśliwej podróży do Polski oraz miłego odpoczynku :flaga Polski::moje_wakacje:
Kamisz 14 dni :: równiutko 2 tygodnie w pracy Ci zostały :szampan:
Kika. 15. dni. :nerwowa: :smiech3:
Babka. 17 dni. :robie na drutach:
Joanna. 21. dni. :oczko1:równiutko 3 tygodnie pracy przed Tobą :szampan:
Marzenka. 22 dni. :piknik1:
Malgi. 22 dni. :piknik:
Dusia. 55 dni. :gotowanie1:
O ile dobrze liczę,to jeszcze w sierpniu cała załoga (oprócz Dusi )która obecnie pracuje pojedzie do domu na zasłużony urlop :radosc1:
Miłego piątkowego dnia Wam życzę I zapraszam na wspólną :kawa1::kawa::kawa1: