Dzień dobry. :chaplin: Kawa już zaparzoną ☕.
Czekam....
Miłego dnia opiekunowo.
Dzień dobry. :chaplin: Kawa już zaparzoną ☕.
Czekam....
Miłego dnia opiekunowo.
Dzień dobry nawet nie wiem na 100 % jaki dzisiaj dzień .Mam tydzień wolny od pracy i leżę zakopana w pościeli i to nie sama .Że mną 🐱 🐱 wylegują się też zadowolone .
Dobrego dnia :pije kawe:
Sen zimowy ?
Mogłabym ci wiele o tym napisać. Musisz sobie kupić dobry probiotyk, weź przez tydzień po 1 tabletce dwa razy dziennie. To jest bezpieczne i jak zadziała to tylko na plus.
Dzień dobry Opiekunowi w piękne,zimowe południe z Bensberg. Wczoraj dotarłam, później policzę ile dni mam do przepracowania i dołączę do odliczajek. Za oknem piękny widok aż wychodzić się z domu nie chce. Muszę jednak zrobić zakupy to i spacer zaliczę bo z podopieczną na wózku nigdzie się raczej nie wybierzmy.
Dobrego, spokojnego dnia życzę wszystkim :piekna_zima2:
Dzień dobry. :chaplin: Tak tak niby na urlopie a ja już na nogach. Zimno w domu i trzeba było wstać i rozpalić w piecu. Niestety nie udało nam się przejść na te święta do nowego. Cóż nie placze. Wielkanoc maż mi obiecał, że będzie już w nowym domu. Mąż do tego chory i leki mu podałam. Ja już lepiej to teraz On smarkaty i kaszlący. Dziś mimo niedzieli szczerze muszę ogarnąć trochę dom bo dopiero mam dziś siłę. Mąż robi różne prace na nowym domu więc na starym mu tyłka nie zawracam.
Jutro ostatnie drobne zakupy i wezmę się za gotowanie . Śledzi kilka rodzajów i galaretę już mam. Uszka zamówione więc nie lepię. Jutro na spokojnie sobie sama wszystko zrobię.
Spokojnej niedzieli opiekunowo..
Luke szerokiej drogi i super urlopu. :prezenty_swiateczne: