Powitajki przy kawie 77

25 listopada 2024 15:20 / 5 osobom podoba się ten post
Wiosenne dzień dobry 
Pogoda cudna , ciekawe jak długo 
Pięknego popołudnia .
25 listopada 2024 15:46 / 4 osobom podoba się ten post
To prawda pogoda dzisiaj mile zaskoczyła. Dzień dobry.
25 listopada 2024 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj, chciałaby Gusia pognuśnieć od czasu do czasu :-). Ale czasu niet,dzieje się,to tu,to tam. Czas na pisanie dopiero w łóżku,ale aktualnie jestem godzinę za Wami,jak się kładę,to nie chcę Was budzić. Ja wrócę do domu,to popiszę może i poopowiadam :oczko1:.
Aktualnie jestem w Szkocji,w czwartek byłyśmy w Glasgow na schoppingu i jarmarku zimowym. Nawet buda z curry wurst była,ale przeszłyśmy obojętnie obok niej,żeby zahaczyć o kram z grzanym winem. Wczoraj spadło bardzo dużo śniegu,zaskoczył on wszystkich, głównie drogowców. Autem nie można było się ruszyć,drogi nie odśnieżone i oblodzone . A dzisiaj śladu po zimie nie ma, zieleń i słońce,no i wieje,jak to w Szkocji.
Wybieramy się po południu z córką, wnukiem i córki przyjaciółką z dziećmi,do Edynburga. Szkoci niby świąt BN nie celebrują,tylko Santa i prezenty,ale na jarmarkach imprezują już od tygodnia.
Fajnej niedzieli i do popisania 
ti migawki z Glasgow

Bogato wystrojone ale żeby już? Ładnie to wygląda.
25 listopada 2024 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Wiosenne dzień dobry 
Pogoda cudna , ciekawe jak długo 
Pięknego popołudnia .

Z walizką mi dzis dowieźli, która z racji blyskawicznej przesiadki w Warszawie nie doleciala tym samym samolotem. Wczoraj po wylądowaniu w Szczecinie bylo pochmurno- dzis jak na zamowienie- walizka dotarła, słonce wyszło :) Czary :) 
25 listopada 2024 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Prywatnym lecisz ? tzn swoim,?

Już na zakupach byłam 
25 listopada 2024 20:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór , na kilka dni zawitałam do Polski, mała zmiana planów. Mama była potrzebna, aby trochę ładu wprowadzic, a jak huknie to demony się po kątach chowają  W drodze powrotnej chcę odwiedzic przyjaciółkę w szpitalu. Co sie wydarzylo- juz pisałam. 
25 listopada 2024 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj, chciałaby Gusia pognuśnieć od czasu do czasu :-). Ale czasu niet,dzieje się,to tu,to tam. Czas na pisanie dopiero w łóżku,ale aktualnie jestem godzinę za Wami,jak się kładę,to nie chcę Was budzić. Ja wrócę do domu,to popiszę może i poopowiadam :oczko1:.
Aktualnie jestem w Szkocji,w czwartek byłyśmy w Glasgow na schoppingu i jarmarku zimowym. Nawet buda z curry wurst była,ale przeszłyśmy obojętnie obok niej,żeby zahaczyć o kram z grzanym winem. Wczoraj spadło bardzo dużo śniegu,zaskoczył on wszystkich, głównie drogowców. Autem nie można było się ruszyć,drogi nie odśnieżone i oblodzone . A dzisiaj śladu po zimie nie ma, zieleń i słońce,no i wieje,jak to w Szkocji.
Wybieramy się po południu z córką, wnukiem i córki przyjaciółką z dziećmi,do Edynburga. Szkoci niby świąt BN nie celebrują,tylko Santa i prezenty,ale na jarmarkach imprezują już od tygodnia.
Fajnej niedzieli i do popisania 
ti migawki z Glasgow

Fajnie, ze dałaś znak, dawaj tego Glasgoła więcej, pięknie tam :) Zima i szwajcarskich dokładnisi zaskoczyła co to mają najlepsze czasomierze. W czwartek, piątek wiele lini autobusowych nie jezdzilo, bo slisko. Ale atmosfera świąteczna juz jest, choc oni bardziej eko- domy nie są obwieszone, oswietlenie jest w bardziej widocznych miejscach. Banhofstr i oswietlenie "Lussy", choinka na lotnisku. Mimo, ze pracuje w Zurychu jakos czasu brak na reportaż, a jest co raportować :) 
26 listopada 2024 04:47 / 6 osobom podoba się ten post
Oczywiście tradycyjnie spać już nie mogę więc witam się z Wami o niemiłosiernie wczesnej godzinie. 
26 listopada 2024 05:34 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i ja wtorkowo
Dziś mamy wyjazd do optyka po nowe okulary dla seniorki, a potem małe zakupy  po drodze
Miłego dnia wszystkim
26 listopada 2024 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
Witam. Wtorek czas start.  Dzys trochę spraw na mieście z seniorka. Spokojnego dnia. 

Do admina. Czemu mnie za każdym razem wylogiwuje z portalu mimo , że wciskam zapamiętaj logowanie. Nawet gdy wracam za 5 minut na forum już jestem wylogowania. 

26 listopada 2024 08:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i znikam 
 Nie mogę siedzieć w domu i oglądać TV . Znów znalazłam sobie zajęcie 
Kiedy mi się odechce chcieć 
Dobrego dnia Wszystkim .
26 listopada 2024 08:16 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Już na zakupach byłam :lol2:

Z taką kasa do biedry  chyba że wcześniej zahaczyłas o  BS 
26 listopada 2024 09:29 / 5 osobom podoba się ten post

Rozciągamy się, pijemy kawę Ja już po śniadaniu.
26 listopada 2024 14:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam we wtorek miłego popołudnia wszystkim 
26 listopada 2024 21:05 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Z taką kasa do biedry :-) chyba że wcześniej zahaczyłas o  BS :-)

No byłam w BS - wzięłam samolot na raty z sąsiadką