Zakupy

25 października 2014 14:41
mzap88

od poniedziałku 27/10 w Rewe i Rewe Center jest Metaxa Amphora 0,7 w promocji za 11,99euro

o prosze jak milo
25 października 2014 14:49
mzap88

od poniedziałku 27/10 w Rewe i Rewe Center jest Metaxa Amphora 0,7 w promocji za 11,99euro

a jaka to jest ta amphora, bo pierwsze słyszę, zawsze tylko 5* lub 7* kupuję :)
25 października 2014 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
ewa.p

a jaka to jest ta amphora, bo pierwsze słyszę, zawsze tylko 5* lub 7* kupuję :)

a tego to ja juz nie wiem, tak bylo napisane w gazetce
25 października 2014 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
Kupiłam dzisiaj Metaxę 0,7l, 5 gwiazdek za 11,99 bez promocji. To chyba ta Amphora to coś lepszego jest.
I skrzynkę Pulanera kupiłam. Promocja była i były rodzaje już mocno przetrzebione. Do jednej skrzynki wzięłam więc kilka - pszeniczne białe, pszeniczne białe cytrynowe, pszeniczne ciemne (wszystkie pszeniczne mętne) i Oktoberfest - to jest mocniejsze.
25 października 2014 18:24
wichurra

Kupiłam dzisiaj Metaxę 0,7l, 5 gwiazdek za 11,99 bez promocji. To chyba ta Amphora to coś lepszego jest.
I skrzynkę Pulanera kupiłam. Promocja była i były rodzaje już mocno przetrzebione. Do jednej skrzynki wzięłam więc kilka - pszeniczne białe, pszeniczne białe cytrynowe, pszeniczne ciemne (wszystkie pszeniczne mętne) i Oktoberfest - to jest mocniejsze.

Twoje zakupy uswiadomily mi ze Ty juz osatanie zakupy robisz i do domku uciekasz,oj wichurka brakowac mi bedzie  Ciebie;-;-;-
25 października 2014 18:27
Jeszcze 2 tygodnie.
Ale pojechałam na zakupy, bo piwo w promocji było i sery do piekarnika.
25 października 2014 18:33
wichurra

Jeszcze 2 tygodnie.
Ale pojechałam na zakupy, bo piwo w promocji było i sery do piekarnika.

tak zapytam-jakie sery kupujesz do piekarnika

25 października 2014 18:43
Impala

Doda,a którą buteleczkę wybrałaś?Tą ciemniejszą znam-używałam,ale tam jest też jaśniejsza-tej nie znam.

Jaśniejszą, taką lekko szarą z lekkim fioletem. Kiedyś miałam zielone, ale to juz baaaardzo dawno temu, potem właśnie te i teraz znów te.
25 października 2014 19:25
wichurra

Gdzie te zakupy robiłaś? W poniedziałek do rewe się wybiorę po Metaxę to może za tymi serami też się rozejrzę, gdzie ich szukać, koło żółtych serów czy jak?
25 października 2014 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
Taki to ser - kupiłam go w Combi, ale jest chyba we wszystkich tych "lepszych" sklepach. Kupię jeszcze z Aldi i ten z Aldi mi nawet chyba bardziej smakuje, bo lżejszy jest, ale jest tylko w opakowaniach 180gr., a ten jest też w większym rozmiarze - 320gr. No i w promocji był:)
Szukać tam gdzie sery:)
25 października 2014 19:42 / 2 osobom podoba się ten post
W Lidlu też jest. Też kupiłam i zabieram ze sobą. Mam nadzieję że w luku bagażowym nie będzie ZA ciepło :)))))
25 października 2014 19:50
ewa.p

Gdzie te zakupy robiłaś? W poniedziałek do rewe się wybiorę po Metaxę to może za tymi serami też się rozejrzę, gdzie ich szukać, koło żółtych serów czy jak?

Metaxa jest też w promocji w KAuflandzie, dzisiaj widziałam, ale ja nie zainteresowana. Natomiast kupiłam whyskey Jim Bim za 8.80 E
Dacie wiare ze w Antalii na niby bezcłowej strefie była cena 18,90 Euro ??? A perfumy droższe niż w Douglasie :D :D :D :D i to sporo :D :D :D:
25 października 2014 19:59
Lili

W Lidlu też jest. Też kupiłam i zabieram ze sobą. Mam nadzieję że w luku bagażowym nie będzie ZA ciepło :)))))

Tego akurat w Lidlu nie widziałam, ale ogólnie swój odpowiednik Lidl też ma. 
Tylko dobrze je opakuj, bo już po przyjściu ze sklepu cała torba mi capiła:)
25 października 2014 20:00
doda1961

Metaxa jest też w promocji w KAuflandzie, dzisiaj widziałam, ale ja nie zainteresowana. Natomiast kupiłam whyskey Jim Bim za 8.80 E
Dacie wiare ze w Antalii na niby bezcłowej strefie była cena 18,90 Euro ??? A perfumy droższe niż w Douglasie :D :D :D :D i to sporo :D :D :D:

Dam wiarę - niektóre bezcłówki są tak drogie, że chyba tylko na jeleni czekają. 
Wyspy Kanaryjskie mają na pewno tańsze perfumy - zwłaszcza, jak się na promocję trafi. 

25 października 2014 20:01
doda1961

A pamiętasz po ile w promocji ta metaxa, bo mam spory kawałek i nie wiem czy opłaca się tak daleko drałować:)