Zakupy

17 października 2014 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
17 października 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

A jakie te buty sa wagowo, chodzi mi o to , czy są ciężkie, czy lekkie?

Wyjęłam z szafy, sprawdziłam - według mnie są lekkie. W końcu to buty podchodzące pod zdrowotne, to nie mogą być ciężkie. 
Chociaż wiem, że z takim koturnem, chińskiej produkcji to są ciężkie te buty, bo ten koturn jest z chyba z takich materiałów. 
17 października 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, przynajmniej na mrozie, lodzie i śniegu w takich butach bezpiecznie jest."-))
17 października 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Mogę się tez pochwalić?
No to się chwalę :))))))))))
http://www.heine.de/Jerseykleid/an199019X-sh26426053sp10034614229/HeineDe

http://www.heine.de/Stiefel/an145321X-sh21657116sp10034614229/HeineDe

Już zdązyłam się wystroić w te rzeczy. Buty super wygodne :)

Zaszalałam jeszcze w T.K.maxie, ale to musze zrobić zdjęcia i wtedy się będe chwalić :)))))))))))
kupiłam płaszczyk i sweterek pasujący jak ulał do sukienki, wyżej wklejonej :))))))))))

Noooooo, to się odszczeliłaś! Gebelsom chyba oczy z orbit wychodzły na Twój widok!
Super ciuszki.
17 października 2014 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Zwlaszcza te drugie od konca a jak w nich chodzic ? prowadzic auto ja sie pytam???
17 października 2014 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Wyjęłam z szafy, sprawdziłam - według mnie są lekkie. W końcu to buty podchodzące pod zdrowotne, to nie mogą być ciężkie. 
Chociaż wiem, że z takim koturnem, chińskiej produkcji to są ciężkie te buty, bo ten koturn jest z chyba z takich materiałów. 

Fajna kolekcja, co najmniej 3 pary bym przymierzyła i glany mantersy też. Bardzo lubię glany u kogoś . Ja niestety za niska jestem i może za stara, choć tego nie jestem pewna.
17 października 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Fajna kolekcja, co najmniej 3 pary bym przymierzyła i glany mantersy też. Bardzo lubię glany u kogoś . Ja niestety za niska jestem i może za stara, choć tego nie jestem pewna.

Znalazłam informację w Internecie o wadze tych butów. Numer 36 waży 360g. jeden but. 
17 października 2014 20:56
wichurra

Tam się chyba za każdym razem inne buty na dole pojawiają, bo ja czerwonych nie widzę:)
Moja mama kupiła sobie też jeszcze takie bordowe - no ale mi to bordo do niczego nie pasuje. 

Faktycznie. Nawet inna firma, ale jak już znalazłam to proszę:

http://aligoo.pl/sale/produkt/5192_Wishot-R14-D-BT-325-czerwony.html

lubię takie i już!
17 października 2014 21:00
No ładne są:)
Tylko z takim korkiem to ja już butów na zimę nie kupię.
Kilka razy miałam - kozaki i to nie jakieś najtańsze, średnio po 400zł za nie dawałam i przeważnie po jednym sezonie korek mi do tyłu uciekał. W niektórych dopiero po dwóch sezonach, albo w połowie drugiego. Szewc mówił, że nie idzie tego tak do końca naprawić.
17 października 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
ewa.p

Noooooo, to się odszczeliłaś! Gebelsom chyba oczy z orbit wychodzły na Twój widok!
Super ciuszki.

:))))))))) Znajomym Gebelsom, ale i nieznajomym również, na ogół oczy z orbit wychodzą, bo ja w DDR jestem, więc to jest inny świat. Nauczona smutnym doświadczeniem, kiedy zamówiłam sobie przyodziewkę ;) ze skóry za 199 euro za pomoca zaprzyjaznionej sasiadki, i słuchając jej komentarza w sensie ceny, juz teraz sama zamawiam, a Heine.de to mój ulubiony dom wysyłkowy, niestety, fundusze mnie nieco ogranicząją :)))))))))))
Odprawiam długie turnusy, więc skoro nie mogę mieć seksu, rodziny, dziecka pod ręką, to chociaz poprawiam sobie samopoczucie zakupami :)))))))))
Zrobiłam zdjęcia ostatnich nabytków, ale coś jakies mało wyraźne, wieczór, więc światło do d.....y :))))))))))
i oczywiscie musze popracowac nad tym, jak to wkleic na forum :)))))))))))
17 października 2014 21:01
Według mnie okropne:)

Też lubię koturny i to bardzo - zwłaszcza w butach letnich.
No ale te to już są moocno przesadzone. 
17 października 2014 21:01
Te czerwone podobaja mi sie zdecydowanie lepiej niz tamte z nobuku. A pozostałe, te czarne, też są zarąbiste.
17 października 2014 21:03 / 4 osobom podoba się ten post
Ty , Andreyka a nie wiesz , czy te na koturnach to można w "Chińczyku " kupić ? zarąbiste są , muszę je mieć , ale bym poszpanowała jak tak bym se do Rewe pod górkę polazła w takich !!! -:))))))))
17 października 2014 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
Do tych butów koniecznie skórzane wdzianko i pejcz:)
17 października 2014 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Znalazłam sklep internetowy
http://www.martensy.pl/c/192/glany-fasony-damskie.html

martensy są najlepsze, ja mam jedną parę ze sobą, starszy model bo mam je 4 lata i dalej są na chodzie, wzór w kwiatuszki, wygodne są bardzo, nie do wszystkiego pasują, ale to już mniejsza z tym, ale na codzień martensy jak najbardziej polecam warto za te buty dać te ok.500-600 zł :)