Nazwisko bywa mylace, albo Tatort monachijski, nazwiska powypadaly mi
... jesli jestesmy na Bayerach to... bardzo lubie filmy ostatnio czesto odnawiane z Christiane Neubauer... babka z charakterem... co w zyciu prywatnym robi... nie przeszkadza mi...
No, prawdziwa bawarska dziewczyna, wolalam ja co prawda jak byla bardziej kragla''',ale filmy zwlasza ichniejsze Heimatfilm ma ciekawe, komedie romantyczne tez ujda
...przed kilkoma tygodniami ogladalam film z nia /tytulu nie pamietam/ przejela wielka fabryke drewna z tartakiem...po ojcu... byla zakochana w lekarzu-biednym niestety i wyszla zamaz z bogatego przemyslowca ofiarujac mu w zamian dziecko od lekarza... ciezki... wzruszajacy film... od czasu gdy poznalam jej wirtuozerie aktorska... jestem jej fanka... czyli od niedawna... a zdazylam z dziesiec filmow z nia w roli glownej obejrzec... wlasnie na bayrowskiej tv...
Piekne lasy szchwardzwaldzkie w okolicach Offenburga, byla pani Neubauer na premierze w miescie, niestety pracujac24h, nie moglam sie wyybrac, bardzo sympatyczna osoba, i to byl jej gatunek , piekny dramat.
Mi tez tytuly wypadaja z glowy,