Dobranocki 11

21 grudnia 2023 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc ,
Siedzę jak w Kielcach na dworcu . Kiedy przestanie wiać ?
21 grudnia 2023 21:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc 🌙 
U Mleczko wieje a u mnie wieje i sypie śniegiem. Nie nadążaliśmy dzisiaj odśnieżać,bo pada od wczoraj bez przerwy. Jakieś pół metra chyba już nasypało.
Śpijcie dobrze 
21 grudnia 2023 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc ,
Siedzę jak w Kielcach na dworcu . Kiedy przestanie wiać ?

w Kielcach! Nasze polskie powiedzenia są zabawne. U mnie też rwie wiatr aż strach wychodzić. Dobranoc.
23 grudnia 2023 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
kamisz49

:lol1: w Kielcach! :lol1: Nasze polskie powiedzenia są zabawne. U mnie też rwie wiatr aż strach wychodzić. Dobranoc.

Ponoć w Kielcach nowy dworzec . Powiedzenie zdezaktualizowało się .
23 grudnia 2023 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dobranoc 🌙 
U Mleczko wieje a u mnie wieje i sypie śniegiem. Nie nadążaliśmy dzisiaj odśnieżać,bo pada od wczoraj bez przerwy. Jakieś pół metra chyba już nasypało.
Śpijcie dobrze :dobranoc3:

To wnet białe niedźwiedzie u Ciebie się pokażą .U nas nie ma śniegu , tzn .jest brudno .
23 grudnia 2023 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
Spokojnej nocy życzę .
26 grudnia 2023 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc 
26 grudnia 2023 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
Urodzaj w tych internetach, ale na spam. Na pierwsze wrażenie :) W wolnej chwili przejrzę prasówkę, zagłębię sie w problematykę -co kto-komu, dlaczego i za co ? 
Teraz już czas na nieprzerwany, niczym nie zakłócony sen-czego wam też życzę ....Dobranoc 
27 grudnia 2023 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc .

Dzisiaj miałam zajęcie Draußen  .Już z pod prysznica słychać było moje zadowolenie ,,..... z udanego popołudnia 
Życzę sobie takiej pogody jak dzisiaj i takiego humoru . Wiem co mam sobie życzyć, żeby się sprawdziło 
27 grudnia 2023 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
28 grudnia 2023 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
Zima ma swoje uroki, nie mogę się napatrzeć  Do nas też ma przyjść śnieg, trzeba będzie poczekać. Lubię lato ale nie chciałabym mieszkać w miejscu gdzie przez cały rok jest ciepło. Plaża i słońce przez sezon stanowczo mi wystarczy. Dobranoc
29 grudnia 2023 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
kamisz49

Zima ma swoje uroki, nie mogę się napatrzeć :-) Do nas też ma przyjść śnieg, trzeba będzie poczekać. Lubię lato ale nie chciałabym mieszkać w miejscu gdzie przez cały rok jest ciepło. Plaża i słońce przez sezon stanowczo mi wystarczy. Dobranoc

Ja nie lubię zimy .Wolę wiosnę i jesień 
To są umiarkowane pory roku . Lato za gorące , zima za  chłodna .Rękawic nie noszę ,bo nie mam na czapkę jestem uczulona , chociaż takowa mam  szt 1  .Buty zimowe drogie a w sandałach nie wypada chodzić . Dlatego wyjechałam i ciężki czas przebimbam w dostatku ,i dobrobycie  

Spokojnej nocy i miłych snów 

29 grudnia 2023 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja nie lubię zimy .Wolę wiosnę i jesień 
To są umiarkowane pory roku . Lato za gorące , zima za  chłodna .Rękawic nie noszę ,bo nie mam na czapkę jestem uczulona , chociaż takowa mam  szt 1  .Buty zimowe drogie a w sandałach nie wypada chodzić . Dlatego wyjechałam i ciężki czas przebimbam w dostatku ,i dobrobycie  :-):-):-)

Spokojnej nocy i miłych snów :dobranoc2:

Ja najbardziej bym chciała,żeby były cztery pory roku,tak jak kiedyś. Prawdziwa zima ,mroźna i śnieżna,gorące lato,zielona wiosna i kolorowa jesień. Zimna nie lubię,lato nigdy nie jest dla mnie za gorące,bo szybko mija. To czas radości i wolności. Ale przez ostatnie dwa tygodnie zachwycałam się mroźną zimą,nie mogłam się nią nacieszyć. Było pięknie,biało,czysto,jakoś uroczyście i dostojnie. Wystarczy odpowiednio się ubrać i mróz nie straszny. Niestety bez rękawic i czapki nie da rady. Chociaź widziałam starsze norweskie  panie,spacerujące z "balkonikami", z pięknie ułożonymi włosami bez czapek !.
Dobranoc,śpijcie dobrze 
30 grudnia 2023 13:02 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja najbardziej bym chciała,żeby były cztery pory roku,tak jak kiedyś. Prawdziwa zima ,mroźna i śnieżna,gorące lato,zielona wiosna i kolorowa jesień. Zimna nie lubię,lato nigdy nie jest dla mnie za gorące,bo szybko mija. To czas radości i wolności. Ale przez ostatnie dwa tygodnie zachwycałam się mroźną zimą,nie mogłam się nią nacieszyć. Było pięknie,biało,czysto,jakoś uroczyście i dostojnie. Wystarczy odpowiednio się ubrać i mróz nie straszny. Niestety bez rękawic i czapki nie da rady:-(. Chociaź widziałam starsze norweskie  panie,spacerujące z "balkonikami", z pięknie ułożonymi włosami bez czapek !.
Dobranoc,śpijcie dobrze :dobranoc3:

Dlatego jestem na bayerach  a nie na północy Europy . Pojadę jak kupię rękawice i kozaki  Ty jedna ( chyba ,) Gusiu rozumiesz mój styl pisania . Ja czytam swoje wpisy i sama się z siebie śmieje 
 Ja nie chcę nikogo pouczać ani krytykować 
Wolę z siebie się nabijać 
30 grudnia 2023 13:17 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dlatego jestem na bayerach :-) a nie na północy Europy . Pojadę jak kupię rękawice i kozaki :-) Ty jedna ( chyba ,) Gusiu rozumiesz mój styl pisania . Ja czytam swoje wpisy i sama się z siebie śmieje 
 Ja nie chcę nikogo pouczać ani krytykować 
Wolę z siebie się nabijać :-):-):smiech3:

To pewnie dlatego(to zrozumienie ),że też mam dystans do siebie. Znam swoje mniej chwalebne strony (trochę by się nazbierało),i sama się z nich często nabijam. Ale tylko ja mam na to pozwoleństwo,inni lepiej niech nie oróbują .
Zainwestuj w rękawice,na Bayerach też bywa zimno a czerwonych dłoni nie chciałabyś przecież mieć. Chyba że do stylówki by pasowały 😉. Te jednak lubisz zmieniać a czerwonych dłoni trudno się pozbyć