Dobranocki 11

11 lutego 2024 23:53 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranocna mnie też już pora, śpijcie spokojnie
11 lutego 2024 23:57 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc .

Zaliczyłam kijaszki :-) bo pogoda się  wyklarowała . Łóżko mnie nęci niemiłosiernie a że słaba wolę mam to sie nie oprę 

:gwiazdki_niebo::gwiazdki_niebo::dobranoc1:

Kijaszków jeszcze nie używałam Nie miałam czasu czytać, jutro może jeszcze popiszę.
12 lutego 2024 23:05 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrej nocy życzę
14 lutego 2024 22:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mieliście udany dzień?
Czy tak,czy nie, dobrej nocy życzę Walentynki i Walenty 
15 lutego 2024 00:08 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Mieliście udany dzień?
Czy tak,czy nie, dobrej nocy życzę Walentynki i Walenty :aniolki::gwiazdki_niebo:

Specjalnie się zalogowałam gusia, tak cały dzień udany. Wieczorem poszliśmy z mężem na chińszczyznę. Pojedliśmy, przeszliśmy się po sklepach z ubraniami. Dostałam słodycze więc jutro zaczynam się objadać Śpijcie spokojnie, popiszemy jak wstaniemy
15 lutego 2024 01:04 / 1 osobie podoba się ten post
kamisz49

Specjalnie się zalogowałam gusia, tak cały dzień udany. Wieczorem poszliśmy z mężem na chińszczyznę. Pojedliśmy, przeszliśmy się po sklepach z ubraniami. Dostałam słodycze więc jutro zaczynam się objadać:-) Śpijcie spokojnie, popiszemy jak wstaniemy :misiu::dobranoc:

Super 👍, cieszę się.
Mam nadzieję że pracujący "na wyjeździe" też mieli miły dzień, chociaż z Tobą w konkury stawać nie mamy szans 

16 lutego 2024 09:58 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Super 👍, cieszę się.
Mam nadzieję że pracujący "na wyjeździe" też mieli miły dzień, chociaż z Tobą w konkury stawać nie mamy szans :oczko1:

Nie chcą się pochwalić, mało osób pisze, każdy zajęty życiem poza internetem a może gdzieś na bf siedzą. U nas nie było nic nadzwyczajnego. Ta chińszczyzna jest od święta, po sklepach też mało razem chodzimy.. ale ceny są coraż wyższe. Kto ma szczęście trafi na promocje ale trzeba się wtedy nachodzić i naszukać.
16 lutego 2024 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Mieliście udany dzień?
Czy tak,czy nie, dobrej nocy życzę Walentynki i Walenty :aniolki::gwiazdki_niebo:

Sw.  Walenty raczej z patronem chorych padaczkowcow  mi się kojarzy .
Dzień jak co dzień chociaż dobrze, że jeszcze pamiętam taki stan ducha jak " zakochanie "
17 lutego 2024 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc 
17 lutego 2024 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc 
17 lutego 2024 23:12 / 2 osobom podoba się ten post
Zmrożona flaszka i kreskówki Walaszka :) Wesoło i smacznie choć z nutką pieprzu :)
Jeszcze trochę posiedzimy a Wam życzę dobrej nocy 
18 lutego 2024 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc, bo jutro trzeba wstać jak kur zapieje  Wrzucam świetny, nasz rodzimy(bez dygresji , aluzji i żaluzji)- kawałek do wieczornego posłuchania 
18 lutego 2024 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc 
20 lutego 2024 19:16 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc Gusiu 
20 lutego 2024 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc Gusiu :aniolki:

Dobranoc 
I całemu, zaspanemu Forum dobrej nocy życzę