Dobranocki 11

24 stycznia 2024 23:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc bo już mi się oczy zamykają 
25 stycznia 2024 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
kamisz49

To prawda, te odgłosy za oknem są nieprzyjemne. Zawinę kołdrę na głowę i jakoś prześpię, ty też Mleczko dasz radę. Śpij dobrze.

spałam bez owijania głowy . Nie mogę narzekać na bezsenność . Nawet wybudzona w nocy za moment zasypiam .
Nie wiem co to bezsenna noc .
25 stycznia 2024 09:38 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Rumcajsa też oglądałam z dziećmi :radosc1:

A pamiętacie " Sąsiedzi" ?  Jeszcze się uśmiecham na wspomnienie niektórych  odcinków .Zwłaszcza jeden utkwił mi w pamięci .To ten jak remontowali mieszkanie .
Poprawiłam sobie humor 
25 stycznia 2024 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc .

Dzisiaj zasłużyłam na pochwałę , sama sobie nagrodę zorganizuje . Będzie to .......   +   kinley  + plaster cytryny + parę kostek lodu .

25 stycznia 2024 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

spałam bez owijania głowy . Nie mogę narzekać na bezsenność . Nawet wybudzona w nocy za moment zasypiam .
Nie wiem co to bezsenna noc .:-)

Zazdroszczę ci że tak dobrze śpisz bo ja niestety mam problemy z zasypianiem ,próbowałam melisy, tabletek ziołowych i mleko ale to nie pomaga,nie wiem czy nie będę musiała brał jakiś leków na receptę muszę pogadać z moją lekarką jak wrócę do domu. Zawsze bardzo długo zasypiałam a teraz to czasami dwa razy w nocy się przebudzam, nieraz ponownie zasnę a nieraz muszę wstać iść do kibelka lub na taras.,i dopiero potem zasnę.
25 stycznia 2024 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dobranoc napiszę ok.23,00 bo ja nie chodzę tak wcześnie spać bo nie usnę.Może ja już nie potrzebuję tyle snu ? Starsze osoby chyba tak mają ach sama już nie wiem.
25 stycznia 2024 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
25 stycznia 2024 22:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dobrej nocy 
26 stycznia 2024 10:47
nincia

Zazdroszczę ci że tak dobrze śpisz bo ja niestety mam problemy z zasypianiem ,próbowałam melisy, tabletek ziołowych i mleko ale to nie pomaga,nie wiem czy nie będę musiała brał jakiś leków na receptę muszę pogadać z moją lekarką jak wrócę do domu. Zawsze bardzo długo zasypiałam a teraz to czasami dwa razy w nocy się przebudzam, nieraz ponownie zasnę a nieraz muszę wstać iść do kibelka lub na taras.,i dopiero potem zasnę.

Pewnie masz rację z tym spaniem . Ja mam na siebie metodę 
Nie czytam na leżąco i nie oglądam w łóżku telewizji . Nie zostawiam sobie prac na jutro, które miałam zrobić i nie planuje nic , no potem myślę o tym i ciągle mam nowe pomysły 
Siedzę w fotelu a łóżko jest tylko do spania.

26 stycznia 2024 11:47 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dobranoc napiszę ok.23,00 bo ja nie chodzę tak wcześnie spać bo nie usnę.Może ja już nie potrzebuję tyle snu ? Starsze osoby chyba tak mają ach sama już nie wiem.:rozmysla:

Mnie 6 godzin w zupełności wystarczy. Jestem wystarczająco wypoczeta, ale kiedy mogę dłużej pospac, to mi się udaje. Nie zawsze tak było. Myślę, że organizm się przyzwyczaił do innego rytmu. 
26 stycznia 2024 20:14 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc 

U nas już nie  wieje i słoneczko większość dnia na niebie, na bezchmurnym niebie .Po śniegu ani widu ani słychu  .Przywołuje wiosnę 
26 stycznia 2024 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc,śpijcie dobrze 
26 stycznia 2024 22:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc
27 stycznia 2024 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
Dobrej, spokojnej nocy życzę 

Dzisiaj idę spać w doskonałym humorze, tak nie wiele mi trzeba do szczęścia. Praca fizyczna mnie uspokaja i pełna radości jestem 
Teraz po kąpieli i skromnych zabiegach kosmetycznych zrobiłam herbatę z miodem i czekam aż fryzura mi się utrwali .Jutro jadę do pracy na godz. 7 mą .Gang  i koszulka przygotowane wiszą na wieszaku . Jutro tylko wskoczę w ubranko i pojadę .
Dobranoc 
27 stycznia 2024 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
Brak opisu.