Powitajki przy kawie 75

15 listopada 2023 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Dobry wieczór :-)
Naprawdę długo mnie tu nie było ze 2 miechy jak nic .Tym bardziej pozdrawiam.wszystkich tych  co mnie lubią i tych co już mniej😉😁
Co u mnie ....Dalej w Heimie (tym samym )i dalej na tym samym adresie. Co do Heimu to mój oddział zmienił nazwę, Team (częściowo)i podopiecznych też częściowo.Z demencyjnego na... i tu UWAGA PSYCHIATRIA +.A że dostałam propozycie by na tym oddziale zostać z nowym prężnym oddziałowym (z dużym doświadczeniem )+ kilkoro innych postawnych ludzi no to się zgodziłam. 🙈Czy temu zadaniu podołam okaże się w praniu,ja sama do końca taka normalna nie jestem to może się uda .🙈🙉 Część demencyjnych podop..przeszla na inne oddziały a ci trudniejsi + 2 nowych o podłożu psych. jest u nas .Wszyscy sobie dobrze życzą🙂 ale się obserwujemy. W przyszłym tyg dokopują nam jeszcze 2 osoby to zobaczymy .Ci dobrze ustawieni lekowo do rany przyłóż, są też aktywowani z niektórymi można wyjść na spacer bo okolica wokół  piękna, do kafejki, na koncert,na mszę,do klubu na tance,bo my to mamy na miejscu.
Pożyjemy zobaczymy i znów nowe wyzwanie no i ciągle nas szkolą.
Maluda spóźnione ale 101 lat 🥳
Urlopujacym by nie chorowali 
Jadącym do domu szerokości 
Jak coś pominęłam wybaczcie 😁😉
Jeszcze jutro i 3 dni wolnego,zasłużone i jadę z koleżanką oj daleko Grindelwald I Lauterbrunnen😊

Witaj zaginiona  Odnośnie chorób psychicznych, to jakie tam macie menu ? 
16 listopada 2023 05:54 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  To ja dziś witam się pierwsza z Wami. I mamy już czwartek. Do weekendu ciesz bliżej. 
Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. 
16 listopada 2023 06:22 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo.Aż trudno mi uwierzyć,że spałam do szóstej🤗, Pewnie jeszcze bym spała, gdyby nie muss🤣Teraz mocna czarna i oby do przodu.Spokojnego dnia dla Wszystkich ☕🙃☀️🌹
16 listopada 2023 06:37 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek wtorkowo.Aż trudno mi uwierzyć,że spałam do szóstej🤗, Pewnie jeszcze bym spała, gdyby nie muss🤣Teraz mocna czarna i oby do przodu.Spokojnego dnia dla Wszystkich ☕🙃☀️🌹

Dziś już czwartek 16 listopada. 😝
16 listopada 2023 06:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziś już czwartek 16 listopada. 😝

Przed kawą jeszcze jestem 🤣
16 listopada 2023 07:22 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek miłego dnia wszystkim 
16 listopada 2023 07:55 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - czwartkowe dzień dobry .Już po kawie i lekkim śniadanku.Dzisisj idę do szkoły .Muszę się. wyszukiwać i jechać .Po tańcach czuje się lekuchna  ale mokra .Daje nam do wiwatu nasza instruktorka .
Wam dobrego, spokojnego dnia .
16 listopada 2023 07:56 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Szczęśliwi czasu nie liczą  i jak widać kalendarz też im jest obcy 
16 listopada 2023 08:04 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry - czwartkowe dzień dobry .Już po kawie i lekkim śniadanku.Dzisisj idę do szkoły .Muszę się. wyszukiwać i jechać .Po tańcach czuje się lekuchna :-) ale mokra .Daje nam do wiwatu nasza instruktorka .
Wam dobrego, spokojnego dnia .:pije kawe:

Mleczko, jak Ci wychodzi Paso doble ?
16 listopada 2023 09:58
tina 100%

Ooooo, poczekaj no, już ja Cię przyrządzę :lol3:

Na ostro poproszę,tak jak lubię 
16 listopada 2023 10:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w bardzo słoneczne przedpołudnie☀️. Po nocnym przymrozku słońce na błękitnym niebie. Od razu lepsza energia,żyć się chce. Pięknego,słonecznego,spokojnego dnia życzę 
"Tyle słońca w całym mieście", że wybaczycie mi pewnie to ☀️ w każdym zdaniu 😉
16 listopada 2023 11:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊☕🎂☕🥯 taka paskudna mroczna pogoda . Nie pada  nawet ciepło ale chmury wiszą ciemne. 
Udanego dnia 🌟
16 listopada 2023 12:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ani się obejrzałam i już minęło południe 
Życzę wszystkim spokojnego popołudnia i wieczorka 
16 listopada 2023 13:52
Konwalia08

Dobry wieczór :-)
Naprawdę długo mnie tu nie było ze 2 miechy jak nic .Tym bardziej pozdrawiam.wszystkich tych  co mnie lubią i tych co już mniej😉😁
Co u mnie ....Dalej w Heimie (tym samym )i dalej na tym samym adresie. Co do Heimu to mój oddział zmienił nazwę, Team (częściowo)i podopiecznych też częściowo.Z demencyjnego na... i tu UWAGA PSYCHIATRIA +.A że dostałam propozycie by na tym oddziale zostać z nowym prężnym oddziałowym (z dużym doświadczeniem )+ kilkoro innych postawnych ludzi no to się zgodziłam. 🙈Czy temu zadaniu podołam okaże się w praniu,ja sama do końca taka normalna nie jestem to może się uda .🙈🙉 Część demencyjnych podop..przeszla na inne oddziały a ci trudniejsi + 2 nowych o podłożu psych. jest u nas .Wszyscy sobie dobrze życzą🙂 ale się obserwujemy. W przyszłym tyg dokopują nam jeszcze 2 osoby to zobaczymy .Ci dobrze ustawieni lekowo do rany przyłóż, są też aktywowani z niektórymi można wyjść na spacer bo okolica wokół  piękna, do kafejki, na koncert,na mszę,do klubu na tance,bo my to mamy na miejscu.
Pożyjemy zobaczymy i znów nowe wyzwanie no i ciągle nas szkolą.
Maluda spóźnione ale 101 lat 🥳
Urlopujacym by nie chorowali 
Jadącym do domu szerokości 
Jak coś pominęłam wybaczcie 😁😉
Jeszcze jutro i 3 dni wolnego,zasłużone i jadę z koleżanką oj daleko Grindelwald I Lauterbrunnen😊

Np. gryzońska odmiana boreliozy?

https://twitter.com/pikus_pol/status/1725114034414923993?t=Vxs85aoRb8Asl-9iIF2ZwA&s=19

Specjaliści, po odgłosie diagnozują bez problemu zaswansowanie.
17 listopada 2023 06:09 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek w piątek.Dzisiaj będę robiła tylko to,co konieczne.Wczoraj narobiłam się jak wół -starczy,a w dodatku Seniorka wieczorem była wybitnie nieznośna.Byle do niedzieli wieczora,oddam stery nastepnej i koniec.Życzę miłego, spokojnego dnia ☕🤗🌹☘️