Mycha a to od takiego stosowania tak się dzieje,ale to raczej partner zastosował
Mycha a to od takiego stosowania tak się dzieje,ale to raczej partner zastosował
To zależy czym dawca jest karmiony...:-)
Nie ma szczególnych wskazań.
Należy unikać potraw ostrych, używek, coli...
Świeże warzywa, owoce i soki znacznie poprawiają smak /zwłaszcza ananas/.
Słodycze też są mile widziane w diecie.
Wiem to z pierwszej ręki, albo raczej, ust.
Życzę przyjemnej kuracji.
Powiem ci z własnego doświadczenia,że nigdy nie stosowałam na twarz i jakoś wiek obchodzi się ze mną łagodnie. To chyba mocno przereklamowane....
Ivanilka ...ady Misiek o swojej pisał . Reklamę se robi , czy co ? ....Musi ma nadmiar i chce się pozbyć , żeby się nie zmarnowała . Trza go podpytać ile by chciał za to odmładzające mazidło ?:lol3:
Oj, dziewczęta!
Co wam po tych glowach chodzi?
To były tylko naukowe doniesienia, a nie jakaś autopromocja.
Ale...
...Gdyby jednak zaszła potrzeba, to byłbym w stanie się pokusić o uruchomienie czegoś w rodzaju mobilnej poradni.
Nie myślałem nigdy o cenie, ale myślę, ze dużo by zależało od "biorczyni" i niewykluczone, że w skrajnych przypadkach była by możliwa dopłata.
Na razie jednak pozostańmy w sferze żartu i zabawy i czekajmy na rozwój sytuacji na "rynku":-)
Niewidomo czy nie znalazłeś niszy na rynku kosmetycznym. Ludzie od dawna kładą sobie ślimaki na ciało,smarują się śluzem żaby,kto wie czy produktów własnych nie zaczną stosować...
Bądż w dorej kondycji na wszelki wypadek,kto wie co będzie za rok...
To prawda ,że optymistyczne nastawienie dodaje młodości,powiem więcej jak się zmieniasz w pesymistkę to dopiero ma działanie... Żadne kremy,pudry nie zastąpią tego. Będąc pesymistką nie śmiejesz się zbyt wiele,a co za tym idzie nie dostajesz zmrszczek mimicznych czyli co,działa niemal jak lifting.:-)
Dzięki pesymizmowi wyglądam jak własna wnuczka,której jeszcze nie mam.
Ale kłamstwo......!!!!!! Widziałam Cię na zdjęciu w złotych tarasach......Nie słuchajcie tych głupot....Wygląda super.....!!!!
Pomyliło mi się.....Jak wnuczka to się zgadzam....!!!
W pierwszej chwili nie zalapalam
:smiech3: