Gdzieś mi się zgubilaś,ja już wróciłam z sandałami. Całe 24,99 !

Zagubiłam się bo pobiegłam do innych sklepów :-)Sportowych sandałów nie kupiłam ale coś innego...:czerwieni sie::czerwieni sie:
Pewnie leciutkie?...fajne,ja takich nie spotkalam tylko ciężkie za ok.50 fr.:-(Poczekam jeszcze ,gdzieś znajde:super:
O,i dobrze i mądrze powiedziane. Ja o sądach nie pomyślałam. Jak zawsze "ja"wyszło na pierwsze miejsce :lol1:,żeby firma nie pomyślała,że może mnie olewać :oczko:
Dzień dobry już po kawce jestem .Wczoraj wróciłam późno , wieczór był ciepły wiec marsz z garażu do domu nawet mi się spodobał .Cóż mogę napisać o filmie ,który obejrzałam , ciężki, bardzo ciężko .To film pt " Bo się boi " Bo to imię głównego bohatera
Nie powiem, że byłam zadowolona z seansu
A dzisiaj "Dzień Matki ," życzę wszystkim MAMOM radości i miłości ze strony dzieci .Niech relacje ułożą się jak najlepiej dla obu stron .Mama to najpiękniejsze słowo świata .
Dobrego dnia życzę :kwiatek dla ciebie2:
Myślę podobnie. Namiary na firmę ma,"walczyć"z nimi może nawet wtedy,kiedy zakończy współpracę. Ja myślałabym o tym,że trzymając się firmy która,delikatnie mówiąc,robi mi pod górkę,utwierdziłabym ich tylko w przekonaniu że nic innego znaleźć nie mogę albo nikt mnie nie chce. Jak zostanie powiedzą Jej pewnie,że kiedy sprawa się wyjaśni, wypłacą zaległe wynagrodzenie przy kolejnej wypłacie. A wtedy weź i się dolicz czy wszystko w porządku.
Dzień dobry Opiekunkowo:-) zimno za oknem, dzisiaj popracuję:pranie::odkurzanie: