Powitajki przy kawie 74

06 maja 2023 16:22 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro to już pewnie nie zdążę wejść na Forum - będę się śpieszyć do domku:ksiaze na rumaku:
A za życzenia dziękuję:aniolki:

Szerokiej drogi  i milego odpoczynku życzę 
06 maja 2023 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Szerokiej drogi  i milego odpoczynku życzę :kwiatek dla ciebie:

07 maja 2023 05:42 / 6 osobom podoba się ten post
Wstawać, szkoda dnia!Dobra, śpijcie dalej,ja zabieram się za kawę życząc pogodnej,bezstresowej niedzieli.
07 maja 2023 06:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Spokojnego i słonecznego dnia opiekunkowo. 
07 maja 2023 06:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo a ja sobie zaśpiewam ta ostatnia niedziela na z ok eceniu we wtorek do domku miłej leniwej i spokojnej niedzieli wszystkim 
07 maja 2023 07:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!
07 maja 2023 08:00 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien dobry 
pochmurna pogoda , wieje , dzisiaj leniwy dzien
spokojnego dzionka 
07 maja 2023 09:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u  nas też dzień pochmurny ale nie ponury .Ptaki śpiewają i powietrze lekkie.Zjadlam śniadanko, zdjęłam z głowy korone w postaci wałków do włosów i biere się do pracy 
to moje zajęcie ma dzisiaj .
Bardzo dobrej niedzieli życzę.

07 maja 2023 11:03 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo cudownej niedzieli 
07 maja 2023 11:10 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro to już pewnie nie zdążę wejść na Forum - będę się śpieszyć do domku:ksiaze na rumaku:
A za życzenia dziękuję:aniolki:

Pewnie już w domku jesteś . Ja jak zwykle spóźniona jestem .Zdrowia , domowych prac i w międzyczasie odpoczynku życzę 

07 maja 2023 13:06 / 9 osobom podoba się ten post
Witam Was niedzielnie!
Prawie połowa maja, a zimno i ponuro w jg ;/
Przytargałam ze śmietnika całą wielką torbę świetnych książek! :O naprawdę, nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy wywalają ot tak fajne rzeczy. Zresztą, ja to taka grażyna jestem, wiecznie coś przynosze stamtad.... krzesła, pufy, książki wlasnie, a to dywanik piękny łazienkowy, tonę butelek :D myslcie co chcecie :D ja recyklingowy człowiek jestem ;]
miłej niedzielki ! :)
07 maja 2023 14:17 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Pozdrawiam mocno truskawkowo ???????
Od wczoraj mam budkę truskawkowo szparagowa przed kamienica . .
07 maja 2023 14:43 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielne,wczesne popołudnie ?. Koniec z imprezami, przynajmniej na najbliższe dni . Czas wrócić do normalności,powoli trzeba się przyzwyczajać do dni świstaka,wszak za dwa tygodnie będę prawdopodobnie o tej porze już w busie do pracy. Wiecie co? Już trochę mi się chce,w końcu odpocznę . Dzisiaj pogoda piękna chociaż wiatr chłodny. Czekam na siostrę,zaraz przyjedzie ze świeżo ulepionymi ruskimi pierogami. U mnie gar zupy, mojej z soczewicą (na zamówienie),już czeka. Późny wspólny obiad, razem z synem siostry i jego rodzinką. Późny,bo śniadanie też późno było u wszystkich a teraz młodzież razem z dziećmi jeszcze na rowerach. Fajnego  niedzielnego popołudnia i wieczoru  życzę 
07 maja 2023 14:47 / 7 osobom podoba się ten post
mzap88

Witam Was niedzielnie!
Prawie połowa maja, a zimno i ponuro w jg ;/
Przytargałam ze śmietnika całą wielką torbę świetnych książek! :O naprawdę, nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy wywalają ot tak fajne rzeczy. Zresztą, ja to taka grażyna jestem, wiecznie coś przynosze stamtad.... krzesła, pufy, książki wlasnie, a to dywanik piękny łazienkowy, tonę butelek :D myslcie co chcecie :D ja recyklingowy człowiek jestem ;]
miłej niedzielki ! :)

Wartoby zapoczątkować takie miejsca wymiany książek. Tak jak tutaj w De . W Bydgoszczy jest kilka półek Bookcrossing. Ja zanoszę do biblioteki , panie wystawiają ta darmo.
07 maja 2023 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Wartoby zapoczątkować takie miejsca wymiany książek. Tak jak tutaj w De . W Bydgoszczy jest kilka półek Bookcrossing. Ja zanoszę do biblioteki , panie wystawiają ta darmo.

A ja oddaje znajomej mojej przyjaciółki. Ona działa w fundacji wspierającej rodziców dzieci z zespołem Downa. Wystawia je na różnych aukcjach .