Pożyczy mi do poczytania. Ja do niej ostatnio często wpadam po drodze do lub z pracy.:ferrari:
Pożyczy mi do poczytania. Ja do niej ostatnio często wpadam po drodze do lub z pracy.:ferrari:
Pewnie , można poczytać. Kiedyś był klasyk "Życie po życiu" pamiętasz?
No co Ty Gosia ?!!! Ja osobiście nie wglebiam się w takie tematy w myśl przysłowia ".nie wywołuje wilka z lasu " .Można mieć więcej szkody niż pożytku
Po prostu omijam , to nie dla mnie .
Mleczko to tylko strach który może być pożywką ,dla niektórych istot. To że świadomie czytamy czy chcemy wiedzieć co nam odebrano uważam za ważne po to chociażby by umieć się bronić czy chronić wybierać dobra ścieżkę decyzję,nie pozwalać sobą manipulować a od czegoś trzeba zacząć.Wole poczytać i wiedzieć niż być uśpiona i nic nie robić z tym.Ale to moje zdanie każdy ma prawo do swojego.Rozowe chmurki są ładne ale też nie wiemy co kryją.
Tu coś widać z góry jak wracałam wieczornym lotem do CH. Ale niedokładnie, ino horyzont :)
Mleczko to tylko strach który może być pożywką ,dla niektórych istot. To że świadomie czytamy czy chcemy wiedzieć co nam odebrano uważam za ważne po to chociażby by umieć się bronić czy chronić wybierać dobra ścieżkę decyzję,nie pozwalać sobą manipulować a od czegoś trzeba zacząć.Wole poczytać i wiedzieć niż być uśpiona i nic nie robić z tym.Ale to moje zdanie każdy ma prawo do swojego.Rozowe chmurki są ładne ale też nie wiemy co kryją.
Tak coś tam wiadac ale nie można rozpoznać a szkoda
To wszystko przez moją pazerność :)robiąc zdjecie wspólpasażera trzymałam za udo, a że się wyrywał to podmiot wyszedł krzywo w kadrze :)
To wszystko przez moją pazerność :)robiąc zdjecie wspólpasażera trzymałam za udo, a że się wyrywał to podmiot wyszedł krzywo w kadrze :)
Ja mam swoją teorię na ten temat .Wolę nie wiedzic ,( bo nie daj Boże uwierzę ) i żyć spokojnie , biorąc na klatę to co sama sprowokuje .
No to śpij i dalej śnij a Boga do tego nie mieszaj bo on jest w każdej zistocie
:-)Nóż dwóch zeczy na raz nie można robić ??
Można . Tylko trzeba szybko w te i nazod :lol1:
:lol1: