Dusia,magmab,Luke ,Tamara,Creyzy dziękuję ?Ja jeszcze 2 dni dodatkowo w Ch, już poza kontraktem, sprawę mam do ogarnięcia.? W sobotę do południa kierunek Pl. I dobry wieczór wszystkim.
Dusia,magmab,Luke ,Tamara,Creyzy dziękuję ?Ja jeszcze 2 dni dodatkowo w Ch, już poza kontraktem, sprawę mam do ogarnięcia.? W sobotę do południa kierunek Pl. I dobry wieczór wszystkim.
Witam w piątek 24 marca 2023 roku:chaplin:
Damessa - 8 :-)
Gusia29 - 8 :-)
Kika67 - 11 :-)
magmab - 13 :-)
Luke - 19 :-) i zmiana kodu
marta74 - 32 :-)
creyzy - 46 :-)
:kawa: :kawa1:
Dusia już w domu, podopieczna odeszła :-(
Trzymaj się:aniolki:
ja się dolicze 24dni:kwiatek dla ciebie:
W nowym miejscu jesteś?
Od jutra 24, tak? :-)
Zostałam tu bo rzekomo zmienniczka z powodów osobistych odmowiła tego zlecenia.Wiec do 18go. kwietnia. Senior sie chyba przez te 3tyg.oswoil. Dziś w salonie z sufitu kapało to zabezpieczylam, potem przyszli dekarze i przy najbliższym dużym deszczu się okaże..Chwalił mnie przed wnuczka że szybka reakcja i nie pomokły mu chińskie dywany.Punkta zarobilam:slucha muzyki:
Zostałam tu bo rzekomo zmienniczka z powodów osobistych odmowiła tego zlecenia.Wiec do 18go. kwietnia. Senior sie chyba przez te 3tyg.oswoil. Dziś w salonie z sufitu kapało to zabezpieczylam, potem przyszli dekarze i przy najbliższym dużym deszczu się okaże..Chwalił mnie przed wnuczka że szybka reakcja i nie pomokły mu chińskie dywany.Punkta zarobilam:slucha muzyki:
Dzień dobry w sobotę :chaplin:
Dziś już mamy 25 marca 2022 roku :-)
Damessa - 7 ☕
Gusia29 - 7 ☕
Kika67 - 10 ☕
magmab - 12 ☕
Luke - 18 ☕
Tamara - 23 ☕
marta74 - 31 ☕
creyzy - 45 ☕
Zaczynamy końcowe odliczanie :radosc1:
:super::taniec2:
A Ty się tak nie zacieszaj, jutro chcę długo spać, więc nam poodliczasz :strach przed noca:
:smiech3:
Nie..plisss:-)
Warum? ?
:smiech3::super:
Ja to zawsze metodą kopiuj-wklej i już, tylko dni odejmuję i nowe emottki wstawiam :-)