No,to się jeszcze pochwalę,że wzięłam się za haftowanie.Zobaczymy,kiedo to ciepnę ?
No,to się jeszcze pochwalę,że wzięłam się za haftowanie.Zobaczymy,kiedo to ciepnę ?
Podziwiam cierpliwość. Nie dla mnie takie robótki. Ja robię piękne stroiki że świeżego świerku np.
Zacznij robić coś z racji Bożego Narodzenia będzie jak znalazł.
Moja mama dzierga sweter obrazy na szarym tle czarna nitka.
A mnie tydzień minął grzybowo, rodzinnie i przyjacielsko.
Miło było się spotkać z dawno nie widzianymi przyjaciółmi i znajomymi.
A potem wpadłam na dzień do brata ciotecznego - do Łodzi.
Dziś fryzjer i cmentarz, a jutro jeszcze wpadnę do mojego lasu pozbierać grzybki.
To fotka z naszego Zlotu Grzybofisiów w Mikstacie
Fajna ferajna i jaki przekrój wieku różny?.
Malgi,dajecie radę zjeść te wszystkie zbiory z jednego sezonu? Ty to masz chyba setki słoików i pełną zamrażarkę:oczko:. Cały rok macie na grzybowo :-)
Fajna ferajna i jaki przekrój wieku różny?.
Malgi,dajecie radę zjeść te wszystkie zbiory z jednego sezonu? Ty to masz chyba setki słoików i pełną zamrażarkę:oczko:. Cały rok macie na grzybowo :-)
Już miałam pisać gdzie jesteś Gosiu ? Ale moje " piękne oczy ":-) wypatrzyły Cię :serce:
No właśnie w tym roku brakło mi słoiczków:wiking:. Ostatnie poszły na imprezę urodzinową mojego męża 7.09., a że lato było suche to i grzybków było mało do końcówki sierpnia:placze1:. Na szczęście wrzesień nas obdarzył hojnie i w przyszłym roku na letnie grille z sąsiadami grzybków na zakąskę nie braknie. :bravo:
A wiele grzybków suszonych i zaprawionych rozdajemy w prezencie bliższym i dalszym znajomym, rodzinie i lekarzom - wtedy jesteśmy pewni, że leczą nas dobrze abyśmy dożyli następnej jesieni - jak im grzybki smakują:yeah:
Mija.Do południa trochę ordnung gemacht w mieszkaniu,obiad,krótka konwersacja z Córką Seniorki a potem zalogowałam się na test,przesłany mi przez firmę V.Uzyskałam już on-line certyfikat ukończenia j.niemieckiego dla średnio zaawansowanych plus zertyfikat z opieki nad osobą starszą.Jeszcze kilka przede mną,bo z gramatyką jest najtrudniej,a w teście odpowiedzi nie mozna poprawić.Pobrałam te cuda i przesłałam firmie.Przykleili mi ♥️, ? a myślałam, że odzwierciedli się to w podwyżce wynagrodzenia.Cóz, człowiek całe życie się uczy i... głupi umiera.Tylko, że ja mam takie zboczenie, że... lubię jezyki obce?.Popoludniu dalsze wyszywanie ??
Super,gratulacje ?. Szkoda tylko,że,jeśli dobrze zrozumiałam,taki certyfikat jest tylko przez rok ważny? Język,rozumiem,za rok będziesz lepiej nim władała,ale te z opieki,to powinny chyba pozostać już zawsze aktualne?