Powitajki przy kawie 68

18 lutego 2022 07:34 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w piątek.Ciepło, nawet do 16 st.i słoneczko.Wczoraj cały dzień  w domu, więc  dzisiaj  rower. W drodze powrotnej zakupy.Milego dnia
18 lutego 2022 07:39 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w piątek  weekendu początek.  Nie licząc tego jeszcze 2 takie weekendy a potem się zobaczy. Może operacja babki znowu będzie przełożona.  Dziś dzień  i kąpiel babki.  a może i do sklepu jeszxze wyskocze po małe co nieco. ? Obiad też mam już zaplanowany więc szybko dziś i bez stresu. Wszystkim spokojnego dnia. 
18 lutego 2022 07:43 / 9 osobom podoba się ten post
Piatek  witam wszystkich o poranku 
i milego dzionka dla was 
18 lutego 2022 09:43 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo w pochmurny, wilgotny i wietrzny piątek. Zimno u mnie ,skoczyłabym chętnie dzisiaj do Damessy pogrzać się w promieniach słońca 
Już po badaniach 40+,ciśnienie, waga, wzrost, trochę krwi mi upuszczono do badania. Extra, odpłatnie, zrobiłam sobie poziom wit D3. Zaskoczyła mnie ,pozytywnie ,cena -47zł!. Już wiem że nie warto chodzić do laboratoriów prywatnych, w pięknych, nowoczesnych budynkach. Pewnie że przyjemniej w ładnym otoczeniu ale też kosztuje. A przecież w normalnej przychodni NFZ badanie takie samo, a koszt, tutaj 47 ,w prywatnym 80!. Wiem bo robiłam badania w ubiegłym roku i za pakiet, podobny do dzisiejszego, płaciłam prawie 300zł. Różnica taka, że w prywatnym labo mogłam umyć ręce w eleganckiej łazience, prawie jak w luksusowym hotelu?.
Wyniki po 14-tej, trzeba jednak odebrać osobiście. 
Fajnego piątku, weekendu początku 
Luke udanej wycieczki a nam wszystkim dużo słońca wewnętrznego jeśli na niebie brak
18 lutego 2022 10:09 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo jak nie wieje to pada 
18 lutego 2022 10:55 / 8 osobom podoba się ten post
Dzien dobryprzed południem wypita.Pdp łóżku doleguje po Obiad szybki (Pierogi ruskie)Dziś chyba szybki spacer i kocykowoMiłego dnia
18 lutego 2022 11:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Spacer zaliczony , trochę się rozpadało ale co tam ,kaptury na głowy sobie naciągnęliśmy i godzinkę pospacerowaliśmy .Nie wiem dlaczego pdp dzisiaj gnał jak szalony ,a ja ledwie za nim mogłam nadążyć . Zwyczajowo to wlekł się tak z nogi na nogę ?
Na obiad ryba jak w każdy piątek 
Spokojnego dnia dla wszystkich 
18 lutego 2022 11:14 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry bardzo w pochmurny, wilgotny i wietrzny piątek. Zimno u mnie :-(,skoczyłabym chętnie dzisiaj do Damessy pogrzać się w promieniach słońca :-)
Już po badaniach 40+,ciśnienie, waga, wzrost, trochę krwi mi upuszczono do badania. Extra, odpłatnie, zrobiłam sobie poziom wit D3. Zaskoczyła mnie ,pozytywnie ,cena -47zł!. Już wiem że nie warto chodzić do laboratoriów prywatnych, w pięknych, nowoczesnych budynkach. Pewnie że przyjemniej w ładnym otoczeniu ale też kosztuje. A przecież w normalnej przychodni NFZ badanie takie samo, a koszt, tutaj 47 ,w prywatnym 80!. Wiem bo robiłam badania w ubiegłym roku i za pakiet, podobny do dzisiejszego, płaciłam prawie 300zł. Różnica taka, że w prywatnym labo mogłam umyć ręce w eleganckiej łazience, prawie jak w luksusowym hotelu?.
Wyniki po 14-tej, trzeba jednak odebrać osobiście. 
Fajnego piątku, weekendu początku 
Luke udanej wycieczki a nam wszystkim dużo słońca wewnętrznego jeśli na niebie brak:najlepszego3:

18 lutego 2022 13:25 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ładny słoneczny dzień ,ja jeszcze w domku ale już mam pod koniec lutego wyjazd do DE, podopieczna chodząca,na spacer pod rękę małe miasteczko sklepy blisko.No ale zobaczymy jak to będzie na miejscu. Teraz cieszę się odwiedzinami wnuków bo są ferie,i atmosfera rodzinną  Wszystkim spokojnego  wekendu życzę. 
18 lutego 2022 14:02 / 9 osobom podoba się ten post
witam Was w piątek piątunio piątunieczek miłego popołudnia i nie przemęczajcie się
19 lutego 2022 05:40 / 9 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio przy malej czarnej. Wczoraj tak wialo, ze  musialam poznosic z balkonu  fotele, swiata nie bylo  widac. Teraz cisza, ale jak dlugo, to zobaczymy. Bezstresowego dnia zycze I... nie  przemeczajcie sie 
19 lutego 2022 06:00 / 9 osobom podoba się ten post
Wttam sobotnio
Dziś o północy obudziła mnie wichura a właściwie miałam straszny sen, no i po spaniu zimno mnie gnębiło, aż owinęłam się dodatkowo kocykiem.
Trzeba będzie w pauzie odespać
Miłej soboty i mało roboty
19 lutego 2022 06:59 / 9 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej soboty.Wczoraj wieczorem tylko czekałam,aż wichura z oknem do pokoju wpadnie.Teraz niby trochę lepiej,ale jeszcze wieje.Przedostatnia sobota.Powoli i do przodu.
19 lutego 2022 07:15 / 9 osobom podoba się ten post
Witam.  Wiało wczoraj wieczorem, cała noc i wieje nadal ale spałam nawet dobrze. Obudziłam się że 2 x ale na krótko i zaraz spowrotem zapadła w sen. Dziś muszę wybrać się do Rewe . Obiad mam więc bez stresu dziś. Wszystkim spokojnego i dobrego dnia. 
19 lutego 2022 07:41 / 9 osobom podoba się ten post
  wtsajemy wstajemy kochani 
dzien dobry opiekunkowo