I co sprawdzałaś czy jest tam perfumeria?
I co sprawdzałaś czy jest tam perfumeria?
Sprawdziłam ?
Jest wszystko, Galeria, Rossmann, Dm,polskie sklepy i nawet moje ulubione Shoe Center!?:radosc:
Douglas, Galeria Kaufhof, Becker Perfumerie ( tam mozna dostać nizszowe zapachy) - jeżeli chodzi o perfumerie . To wszystko przy Wirtelstr. Pasaż handlowy.
:zaskoczenie1:No pacze i nie wierze...
Nie zamawiałam a przewodniczka, choć na urlopie, sama do mnie przyszła :radosc1:
Dziękuję :kwiatek dla ciebie1:
:serce:
Jestem ciekawa opini Tiny o zapachu perfumy ,,SI" od Armani....:piekna:
Po południu napiszę. Te czerwone Cię interesują, czy jakies inne z tej serii? Króciutko teraz-lepszy jest klasyk. Chociażby ze względu na jakość. Nosiłam je trochę-czerwone też. Nie są trwałe, takie jak perfumy ze średniej półki. Nawet w promocji za 60 CHF to moim zdaniem zbyt wygórowana cena za nie. Klasyk tak -te warto kupić.
Ja już na swoich włościach...akumulator w rowerze padł :-(musiałam wrócić. Jutro w Szwajcarii święto kościelne , wszystko zamknięte....:nerwowy:
Dzięki
Ja już na swoich włościach...akumulator w rowerze padł :-(musiałam wrócić. Jutro w Szwajcarii święto kościelne , wszystko zamknięte....:nerwowy:
Przed wyjazdem miej zawsze naładowany. Te e-biki są cięższe od tych zwykłych. Droga powrotna może byc wyczerpująca :)
Proszę :) Te czerwone mogą się podobać-zresztą zapach jaki lubimy to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje :). Tylko własnie ta trwałość i nie są utrzymane w konwencji Si. Ale tak to z flankierami bywa. Przekonałam się o tym sama wąchając następcę Aliena Essence Absolue o szumnej nazwie Godness. Ani Alien, ani Godness. Nowe czasy nadciągają :)
A to Ty na akumulator masz?Szczerze to nigdy takim nie jechałam a chętnie bym się przejechała Mogę zasiąść na bagażniku,rurce lub kierownicy ?ważę:rozmysla: tralala la?