Powitajki przy kawie 66

13 sierpnia 2021 13:10 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich po długiej 5 tygodniowej przerwie. i z nowu w pracy miłego popołudnia
13 sierpnia 2021 14:08 / 7 osobom podoba się ten post

Ostatnie godziny w domu... Test wyszedł, jak miał wyjść. Innego wyjścia nie miał, jak jestem zaszczepiony 
A któż to zresztą wie...
Pogoda super???, bardzo ciepło, szkoda wyjeżdżać, no... ale geldy nie leżą na ulicy Naurlopowałem się, więc czas trochę popracować.
Wszystkim życzę spokojnego popołudnia 

13 sierpnia 2021 14:46 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:welcome:
Ostatnie godziny w domu... Test wyszedł, jak miał wyjść. Innego wyjścia nie miał, jak jestem zaszczepiony :smiech3:
A któż to zresztą wie...
Pogoda super???, bardzo ciepło, szkoda wyjeżdżać, no... ale geldy nie leżą na ulicy :nerwowy1::smiech2: Naurlopowałem się, więc czas trochę popracować.
Wszystkim życzę spokojnego popołudnia :buziaczki:

A Tobie szerokiej drogi
13 sierpnia 2021 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A Tobie szerokiej drogi:ferrari:

Dzięki 
13 sierpnia 2021 15:47 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dzięki :aniolki:

I zapraszamy się dopisać do odliczania. Podasz od kiedy bo wiem, że do 30 września to dopiszę szanownego kolegę. 
13 sierpnia 2021 18:02 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:welcome:
Ostatnie godziny w domu... Test wyszedł, jak miał wyjść. Innego wyjścia nie miał, jak jestem zaszczepiony :smiech3:
A któż to zresztą wie...
Pogoda super???, bardzo ciepło, szkoda wyjeżdżać, no... ale geldy nie leżą na ulicy :nerwowy1::smiech2: Naurlopowałem się, więc czas trochę popracować.
Wszystkim życzę spokojnego popołudnia :buziaczki:

Wariują Ci Niemcy. Przecież nie jesteśmy na liscie krajów ryzyka w instytucie Kocha, aby zaszczepionych testować. Przejdzie im w pażdzierniku, jak będą zbiory jabłek.
Szczęsliwej podrózy Luke.
13 sierpnia 2021 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
Z Gemeinde odpowiedź przyszła, że świeże Bewiligung C jest do odbioru w ciągu 10 dni. Teraz tylko zdjęcie zrobic tak aby klisza nie pękła . To dzięki szefowi, który pod wpływem mojego uroku osobistego tak wniosek wypełnił i potrzebne dokumenty  Ja to jestem 
13 sierpnia 2021 18:45 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Wariują Ci Niemcy. Przecież nie jesteśmy na liscie krajów ryzyka w instytucie Kocha, aby zaszczepionych testować. Przejdzie im w pażdzierniku, jak będą zbiory jabłek.
Szczęsliwej podrózy Luke.

Dzięki ? Fakt, nie muszę mieć testu... Ale agencja swoje i tyle... Bynajmniej moje migdałki i podniebienie zostało dziś lekko pomerdane?
Może i mnie pomerdałodo... Nie wiem... Egzamin w nocy 
Wyjazd o 3.31...precyzyjny czas ?
Firma Osobus, jeździłem z nimi zwłaszcza na Szlezwik
13 sierpnia 2021 18:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

I zapraszamy się dopisać do odliczania. Podasz od kiedy bo wiem, że do 30 września to dopiszę szanownego kolegę. :-)

Dusiu, do 30 września, to od niedzieli wychodzi 46 dni. Możesz od niedzieli tyle wpisać ??
13 sierpnia 2021 19:09 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Dusiu, do 30 września, to od niedzieli wychodzi 46 dni. Możesz od niedzieli tyle wpisać ??

Robi się kolego. 
13 sierpnia 2021 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dzięki ? Fakt, nie muszę mieć testu... Ale agencja swoje i tyle... Bynajmniej moje migdałki i podniebienie zostało dziś lekko pomerdane?
Może i mnie pomerdałodo... Nie wiem... Egzamin w nocy :zawstydzony::smiech3:
Wyjazd o 3.31...precyzyjny czas ?
Firma Osobus, jeździłem z nimi zwłaszcza na Szlezwik

Trzymam kciuki, chociaż pewnie  nie muszę, bo tak czy tak  bedzie zdane 
Ja mam sesję od wtorku. Po prawie dwóch miesiącach rozłaki jesteśmy jak nieczytane księgi i będziemy się wtajemniczac w nasze sekretne skrypty  
A od dzis za tydzień fakultety z  łamania  kodów. Szef uzycza nam kampera i jedziemy gdzieś przed siebie 
14 sierpnia 2021 05:59 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sobotnio. Wczorajszy dzień zleciał, aż mi się dziura w skarpecie zrobiła od kiwania palcem. Teraz kawa i kolejny dzień świra. Ma być chłodniej niż wczoraj to zaliczę Markt, a jak będę w Rewe, to zamknę oczy przechodząc koło lodów - może się nie pizgneNo, to lecim dalej 
14 sierpnia 2021 06:25 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę.  U mnie tutaj jeszcze do wtorku włącznie skwar a od środy nawet o 10 stopni mniej. I na to czekam bo rower w te tropiki poszedł na bok. Nie dało rady jeździć. Na dziś mam tylko zaplanowane małe zakupy ???i po zrobieniu obowiązków mam zamiar bimbać się.  Wam życzę spokojnego dnia, smacznej kawki  a Luke szerokiej drogi bo pewnie już w podróży. 
14 sierpnia 2021 07:35 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda, a weż :) Temu lodu się patrzy prosto w oko, aby zobaczyc co za egzemplarz, a nie tak odrazu ustawiać się w kolejce. No nie wiem co to za trend. Ewentualnie możesz go wziąć...pod pic . Jeśli choć trochę coś jarzy- załapie , że ma spadać, ale przewaznie nie jarzy . Ogólnie nic ciekawego. 
Ja lubię tylko jeden rodzaj z Himmel Confiserie-warto czekać :)

A ja wybywam za godzinkę-z Jolą spotkamy się w Luzern-tam wsiądziemy na statek. Może być chwilowo deszczowo, bo zapowiadają, ale jest się gdzie schować jakby co a i restauracja jest, to której pewnie zajrzymy i zobaczymy co tam serwują.

Spokojnego dzionka :)
14 sierpnia 2021 08:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo Wstajemy bo kawa już  pachnieMiłego dnia życzę  nam wszystkim  .Luke pewnie pochrapuje  w busie Dojedz szczęśliwie