12 marca 2021 19:05 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978Ja nie wiem po co to domysły, robienie testów na swój koszt. Przecież od tego też jest firma aby Cię poinfomiwac czy kwarantanna jest i czy masz robić test. Niech oni Ci wyjaśnia od tego są i biorą kasę za to. Gusia, a Twoja forma co mówi na temat kwarantanny? Marylin miała dać znać i nic? :bezradny:
No cóż, firma poinformowała mnie, że testy i interesowanie się tym wszystkim jest w moim zakresie. A tobą się interesowali, informowali, jeśli chodzi o testy, itd.?
I wiadomo, o co w tym chodzi- o pieniądze. I to nie tylko za test, który trzeba by opłacić i zorganizować- to jest do zrobienia, jest tu niemiecki koordynator. Ale gdyby się okazało, że mam wirusa, tego czy cokolwiek, co by na teście wyszło pozytywnie, to by musieli za to zapłacić i wszystko zorganizować. A tak, to umywają ręce. Umowa się kończy i rób, co chcesz. I sama za to płać. Proste. A tym razem zależy mi na tych informacjach, bo jadę na krótko i czas, na pozałatwianie różnych spraw się skurczy, jeśli będę siedzieć w domu. Bo samo siedzienie, z rodziną, u siebie, to nie problem.
I naprawdę jestem ciekawa, czy tobie coś organizowali i informowali w związku z testem, kwarantanną?