Powitajki przy kawie 64

24 marca 2021 10:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry riebiata  oder druzja ?
W Offenbach sloneczko pieknie przyswieca od rana 
Jutro corka przyjdzie z obiadem ,ktory wlasnie sobie wybralysmy z pdp .Ona lubi ostre sosy wiec cos na ostro wybrala .Ja zdecydowalam sie na krewetki z warzywami 
Po obiedzie bede miala wolne ,wiec fru na miasto 
Milego dnia wszystkim zycze i niech sloneczko pieknie wam przyswieca ,a w duszy niech wam gra ,na wesolo 
24 marca 2021 14:31 / 6 osobom podoba się ten post
Obiadek zjadłam  i teraz kawka.  I zaraz się biorę za porzadki. Jeszcze mi 2 okna zostały do umycia. Korzystam z Pięknej pogody a mnie taka dzisiaj jest. 
25 marca 2021 05:17 / 4 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo. Wczorajszy dzień ledwo przeżyłyśmy, od rana akcja z seniorka, potem telefon do synai tak poszło dalej. Seniorka leżała pod tlenem, a ja tylko wysłuchiwałam, co jeszcze mamy zrobić. Powiedziałam synowi, że jesteśmy już zmęczone, praktycznie nie mamy normalnej przerwy. Zresztą dziś zadzwonię do firmy i opiszę całą sytuację. Teraz kawa, bo jestem nietomna. ☕???
25 marca 2021 06:00 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam czwartkowo. Wczorajszy dzień ledwo przeżyłyśmy, od rana akcja z seniorka, potem telefon do synai tak poszło dalej. Seniorka leżała pod tlenem, a ja tylko wysłuchiwałam, co jeszcze mamy zrobić. Powiedziałam synowi, że jesteśmy już zmęczone, praktycznie nie mamy normalnej przerwy. Zresztą dziś zadzwonię do firmy i opiszę całą sytuację. Teraz kawa, bo jestem nietomna. ☕???

Maluda ???? trzymaj się!! Widze, że jesteś w miejscu absorbującym jak moje. Przedemną najcięższe dni - od wtorku strace jedyne wsparcie które tu mam ( czyli normalnego syna Damy) i wróci dopiero w dzień mojego wyjazdu ?. Może dlatego coraz gorzej mi sie wstaje i nawet cudowna, wczorajsza pogoda niepoprawila mi humoru. Buziolki Opiekunkowo
25 marca 2021 06:14 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Kolejny piękny dzień przed nami,  choć może nie być tak słonecznie jak dzisiaj, ale ciepło.
Spokojnego dnia kochani 
25 marca 2021 06:36 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek  kończę  3 tydzień na zleceniu...jeszcze 3 oby  też  spokojne.Milego dnia
25 marca 2021 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie,  przy śniadanku i herbacie. Jak śniadanko to tylko herbata a kawa za jakieś 2 godzinki. Wam życzę spokojnego dnia i słoneczka na niebie. 
25 marca 2021 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowomy ryby czas . 
25 marca 2021 07:56 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pięknego dnia, wiosny nie tylko w pogodzie Wam i sobie życzę 
25 marca 2021 09:25 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Maluda ???? trzymaj się!! Widze, że jesteś w miejscu absorbującym jak moje. Przedemną najcięższe dni - od wtorku strace jedyne wsparcie które tu mam ( czyli normalnego syna Damy) i wróci dopiero w dzień mojego wyjazdu ?. Może dlatego coraz gorzej mi sie wstaje i nawet cudowna, wczorajsza pogoda niepoprawila mi humoru. Buziolki Opiekunkowo

Trzymaj się też Magmab 
25 marca 2021 09:25 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Trzymaj się też Magmab 
25 marca 2021 09:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry .Witam serdecznie wszystkich i zycze pieknego dnia .Ja mam dzusiaj wolne popoludnie wiec zakupy sie szykuja i kawa na miescie obowiazkowo 
Tym co przed nimi ciezkie dni zycze wytwalosci ,a na przyszlosc Maluda i magmab zebyscie mialy zlecenia latwe ,lekkie i przyjemne 
25 marca 2021 10:18 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzien dobry .Witam serdecznie wszystkich i zycze pieknego dnia .Ja mam dzusiaj wolne popoludnie wiec zakupy sie szykuja i kawa na miescie obowiazkowo :-)
Tym co przed nimi ciezkie dni zycze wytwalosci ,a na przyszlosc Maluda i magmab zebyscie mialy zlecenia latwe ,lekkie i przyjemne :przytula:

Dziękuję Kika
25 marca 2021 10:49 / 5 osobom podoba się ten post
Tu też mam mało czasu, w sensie, że pdp-ym muszę się zajmować prawie cały czas. Absorbuje moją uwagę. Jest super gość, ale co chwilę woła halo, halo, jak stracę się z pola widzenia. Owszem, jak ma lepszy nastrój, to nie ma problemu. Ma Alzheimera, Parkinsona i początkową demencję. Potrzebuję dużo uwagi. Trzeba być bardzo cierpliwym. Tak więc nie ma tu, jak na poprzednich sztelach, że luz miałem. Niemniej wracam... Nawet już zięć dzwonił do agentury, zmiennik przyjedzie 3 dni przed moim wyjazdem ... może zmienniczka  
Spać będzie gdzie, dojedzie niebawem druga sofa rozkładana z IKEI.
Zięć mnie wyręcza ze spacerami, idzie z pdp gdy ja mam pauzę popołudniową, a on już jest po zdalnej pracy. Zięć rehabilituje teścia... Aż za intensywnie...Chce przywrócić mi sprawność 50-latka chyba... Cóż, jego teść, a nie mój... Ale szkoda mi dziadka. 
25 marca 2021 11:10 / 7 osobom podoba się ten post
Alo alo ! 
A żebyś wiedział Luke, że dobrze mi czas tutaj mija. Bielefeld zrobiło mi prezent, za wszystkie dupowate miejsca. Tak coś czułam, że to dziwne;)  miasto chce mi jeszcze coś pokazać ...
Nigdy nie piekłam, nie myłam okien , tutaj przychodzi to naturalnie, jest inne spojrzenie, są chęci, które wychodzą odemnie , sama się sobie dziwię....  ale no po prostu mam jak w domu. 
Nikt odemnie tego nie wymaga,wręcz przeciwnie - jak najmniej pracy , nikt mi za to extra nie płaci ale .....   to taka moja mała radość i wdzięcznośc za to, jakie warunki mi tutaj stworzono, za tą prywatność , za spokój, za trzymanie się zasad, za szacunek i zrozumienie. Za to że niczego mi tu nie brakuje.  Miałam już nie wyjeżdzać, miał być to ostatni raz,  ale coś miało inne plany....  ?     i nawet dziwnie się czuję.?
Taki abdejt.
Pozdro dla wszystkich i spokojnego weekendu.☀️