Powitajki przy kawie 64

02 lutego 2021 07:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień☀ dobry we wtorek. Wszystkim życzę w miarę spokojnego i bezstresowego dnia. 
02 lutego 2021 07:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Kawę popijam, ale nie wiem, czy dokończę, bo już pdp. krząta po swojej stronie domu. Tzn. światło widzę odbite z łazienki. Mamy swoje apartamenta po dwóch stronach domu, to sobie nie przeszkadzamy wieczorami
02 lutego 2021 07:52 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich spokojnego dzionka
02 lutego 2021 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny piękny dzień przed nami, tak staram się myśleć codziennie, to pomagaspokoju i optymizmu życzę wszystkim 
02 lutego 2021 08:32 / 3 osobom podoba się ten post
Życzę smacznej kawki! ;) 
02 lutego 2021 08:35 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
02 lutego 2021 09:03 / 5 osobom podoba się ten post
Witam milutko w lutowy poranek
W miarę ciepło, w nocy nie mroziło, bo szyb ,jak wczoraj to miało miejsce, nie skrobałem. Cały czas moje autko ( nie Mercedes wypasiony   ) stoi w garażu, ale teraz na zewnątrz. Codziennie go używam, więc ok. Przede mną kolejna rehabilitacja, fajna. Trzy zabiegi oraz godzina gimnastyki wielospecjalistycznej, no. Bo i piłka, i ruszanie kończynami leżąc na łóżku i takie tam. Więc wszystko zgodnie z planem. W międzyczasie "robię" sobie zęby...Szybciutko, dziś była pierwsza przymiarka, w czwartek następna i do dwóch tygodni gotowe. Czas na urlopie wykorzystuję efektywnie, same plusy.
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia 
02 lutego 2021 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo i życzę  wam udanego tygodnia.
Ja spokoj tylko w glowie musze miec reszta to juz lubie akszyn i akszyn ruch fizyczny mnie relaksuje i wtedy czuje,ze zyje i ze jest sens i cel a jak sie juz poloze to dlugo nie zamierzam wstawać a jak juz wstane to chowajcie sie po kątach  bedzie akszyn znow bo leżąc fizycznie mysle psychicznie i jak wstaje sa nowe pomysly I plany i do dzialan przystepuje takze sobie życzę  akszyn akszyn a wam  spokoju czy co tam chcecie,radosci,pieknej pogody 
02 lutego 2021 09:49 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Witam opiekunkowo:kwiatek dla ciebie2: i życzę  wam udanego tygodnia.
Ja spokoj tylko w glowie musze miec reszta to juz lubie akszyn i akszyn ruch fizyczny mnie relaksuje i wtedy czuje,ze zyje i ze jest sens i cel a jak sie juz poloze to dlugo nie zamierzam wstawać a jak juz wstane to chowajcie sie po kątach  bedzie akszyn znow:smiech3: bo leżąc fizycznie mysle psychicznie i jak wstaje sa nowe pomysly I plany i do dzialan przystepuje takze sobie życzę  akszyn akszyn:-):lata na miotle::yahoo: a wam  spokoju czy co tam chcecie,radosci,pieknej pogody :-)

O pogody pięknej poproszę bo od piątku do wczoraj non stop . Może dziś w końcu uda mi się wyjść na spacer bo mózg domaga się tlenu  . Clio każdy zwiększa ilość dni to może i Tobie dopisać?  a co tam za zamachem 100??? 
02 lutego 2021 09:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

O pogody pięknej poproszę bo od piątku do wczoraj non stop:pada_deszcz: . Może dziś w końcu uda mi się wyjść na spacer bo mózg domaga się tlenu  . :-)Clio każdy zwiększa ilość dni to może i Tobie dopisać? :smiech3: a co tam za zamachem 100??? :hihi:

Mowisz masz... pogoda dla dusi cak k 
Dusia1978  moment czekam na info z firmy jak bede wiedziec  napisze nie boj zaby tez przedłużam co jak gdzie   a stowka to nie bo ja max 2mce lubie nie wiecej nie bo juz mam plany wyjazdowe w marcu w gory i te sprawy 
A co do pogody u mnie tez od dobrych kilku dni pada i pada a raczej mrzawki to sa i tak jeszcze tydzien widze wiec mam te pogode gdzies już wychodze tak czy siak. byle , domu wyjsc
02 lutego 2021 10:06 / 2 osobom podoba się ten post
Clio

Mowisz masz...:prosze o cisze: pogoda dla dusi cak k:lol3: 
Dusia1978  moment czekam na info z firmy jak bede wiedziec  napisze:-( nie boj zaby tez przedłużam:lol3: co jak gdzie  :-) a stowka to nie bo ja max 2mce lubie nie wiecej nie bo juz mam plany wyjazdowe w marcu w gory i te sprawy :gwizdanie::piekna:
A co do pogody u mnie tez od dobrych kilku dni pada i pada a raczej mrzawki to sa i tak jeszcze tydzien widze wiec mam te pogode gdzies już wychodze tak czy siak.:gwizdanie: byle , domu wyjsc

Dobrze czekam na info. 
02 lutego 2021 13:11 / 4 osobom podoba się ten post
Pierdu pierdu moze i tak  wygladam i niegroźnie  w dzien : opiekuneczka,pomoc staruszkom,obiadki,usmiechy,ceregiele,zakupki
Wieczorem upajam sie ciemna strona mocy i tak zaliczyłam  ostatnio filmy: 
Vanished  -thriller psychologiczny
Exam test - thriller psych
Dama pikowa - horror
Karma- horror
Pogrzebana zywcem - horror
Psychol - thriller
Eksperyment - thriller
The titan - SF
Only - SF  
to tylko nieliczne   
Zasypiam slodko  i spie dobrze aby rano wejść w skórę owieczki  
02 lutego 2021 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo ? od soboty w De. Pogoda płacze tak jak :( niby miejsce nie jest złe choć Pani absorbująca psychicznie ale ja jakoś nie moge się przestawić. Dużo by pisać. Chyba zrobiłam błąd wyjeżdżając :(
02 lutego 2021 16:29 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Witam opiekunkowo ? od soboty w De. Pogoda płacze tak jak :( niby miejsce nie jest złe choć Pani absorbująca psychicznie ale ja jakoś nie moge się przestawić. Dużo by pisać. Chyba zrobiłam błąd wyjeżdżając :(

Magmab dopiero co przyjechałaś po dłuuugiej przerwie, musi trochę potrwać zanim wskoczysz na tryb 24h. Pamiętam 1-szą Stelle po pracy w Heimie, było ani lekko, ani strasznie ale zwyczajnie dziwnie było. Wyłącz trochę emocje, nie porównuj tylko płyń z prądem. Będzie dobrze zobaczysz  trzymam kciuki
02 lutego 2021 16:36 / 3 osobom podoba się ten post
Evvex

Magmab:hejka: dopiero co przyjechałaś po dłuuugiej przerwie, musi trochę potrwać zanim wskoczysz na tryb 24h. Pamiętam 1-szą Stelle po pracy w Heimie, było ani lekko, ani strasznie ale zwyczajnie dziwnie było. Wyłącz trochę emocje, nie porównuj tylko płyń z prądem. Będzie dobrze zobaczysz :buziaki1: trzymam kciuki:upup:

??? dziękuje Evvex, staram się wyłączyć emocje ale "Pani" mi nie pomaga. Fizycznie nie jest cieżko są wszelkie udogodnienia no ale jest też ...