To chyba tylko ja tak żle trafiłam zdałam test wysłałam dokumenty czekałam od maja i się nie doczekalam nikt do mnie nie zadzwonił ani nie odesłali mi dokumentów Pozdrawiam
To chyba tylko ja tak żle trafiłam zdałam test wysłałam dokumenty czekałam od maja i się nie doczekalam nikt do mnie nie zadzwonił ani nie odesłali mi dokumentów Pozdrawiam
Ja mialam jeden test przez telefon,wyslalam dokumenty i powiedzialam ze ,jestem "gotowa" do wyjazdu.W ciagu dwoch dni mialam propozycje.Jestem zadowolona,kontakt dobry,wyplata na czas .Dopoki nie podpiszemy umowy nic Nas nie "wiaze" z firma.Zawsze wysylam do paru agencji.Babciu , czasami dobrze sie przypomniec firmie ,zadzwonic i spytac.
Gosia1234, jak na razie druga część wypłaty doszła na czas, nawet więcej niż się spodziewałam. Co do wymiany na razie leci wszystko z planem, sądzę że do końca tyg będą ustalone szczegóły to się jeszcze odezwę
Ten dział i ten temat jest po to żeby podawać w nim konkrety na temat firm. Moderator
kochane opiekunki czy warto wyjechac z ta firma bo troche sie boje mam kilka propozyci i sama niewiem co wybrac jade poraz pierwszy wiec niewiem czym sie sugerowac pomozcie dzieki
Wyjechałam z tą firmą na 2 miesiące jeszcze na umowę o pracę - wcześniej opisywałam.
Jak dzwonili we wrześniu nie zgodziłam się na proponowaną umowę zlecenia na warunkach chyba najgorszych jak do tej pory spotkanych przeze mnie.
Tu listopad a tu niespodzianka, dostaję do domu wypowiedzenie z pracy z datą z lipca. A żeby śmieszniej było w lipcu to ja cały miesiąc byłam w De z ww firmą.
Zadziwia mnie panujący bałagan w agencji.
Robią reorganizację zupełnie nie będąc przygotowanym.
Szefostwo pewnie wymaga a te biedne biurowe pracownice nie wiedzą w co ręce włożyć i mają urwanie głowy, tym samym firma traci podwójnie bo i opinie idą negatywne i pracownikow ubywa bo umowy nienajlepsze.
anetta: A wypłacili Ci ekwiwalent za urlop?
Nic mi o tym nie wiadomo. Dzięki że przypomniałaś mi o urlopie. Pisałam do nich meila o sprostowanie dat wypowiedzenia i świadectwo pracy. Jestem ciekawa z jakimi datami dostanę i wogóle kiedy, na razie zero reakcji. Zastanawiam się czy w przyszłym roku zdążą z pitem do kwietnia ;))
Upomnij się kochana. Za każdy przepracowany miesiąc nabywasz prawo do 1,6 dnia urlopu (przy założeniu, że przysługuje Ci 20 dni urlopu w roku), po zaokrągleniu - za te 2 miesiące przepracowane w tej firmie na Umowę o Prace - należy Ci się ekwiwalent za 4 dni. Piechotą nie chodzi.. :-)