wg mnie jedna z lepszych firm..pracuje z nimi...
wg mnie jedna z lepszych firm..pracuje z nimi...
Byłam ostatnio na spotkaniu z nimi w moim mieście w Dąbrowie.Panie bardzo konkretne. Zadzwoniły do mnie w zeszłym tyg czy dalej jestem zainteresowaną pracą u nich no i w sumie rozmowa zeszła na moją znaj. języka. Umówiłam się na pojutrze na sprawdzenie. Wiecie może o co konkretnie pytają?? Może macie jakieś " swieże" doświadczenia z rozmowy z nimi?? Mam trochę stresa...
Dzisiaj z nimi rozmawiałm:) Rozmowa była bardzo krótka( słyszalnośc niestety kiepska, za drugim połaczeniem coś tam słyszałam). Pytania - m.in, jak wyglądał dzień pracy z pdp, co robiłam, moje zainteresowania, czy już pracowałam w De, dlaczego wybrałam ten rodzaj pracy.
Helena pytają jak się nazywasz,o rodzinę dzieci ,mąż,czy już pracowałaś w De.Co gotujesz na obiad ,jaką jest pogoda.Może jeszcze z jakimi chorobami masz doświadczenie.Ale to chyba standart we wszystkich firmach.Teraz jest dobry czas na wyjazd bo święta za pasem ,więc tak maglować nie będą.Powodzenia .Napisz jak coś będziesz wiedziała
Ryba i jak decydujesz sie na nich?? Ja rozmawiałam z nimi przedwczoraj , miałam podobne pytania ale całość ok,, dalam rade. :):)
No jednak piszą o sobie : Wsparcie koordynatora 24h
Więc? Jest to wsparcie czy go nie ma?