Ten niemiecki schab to nie jest taki jak nasz polski. Zwłaszcza jesli w plastrach kupujesz i życzą sobie bez panierki . Może młody Ci zademonstruje jak się smazy , żeby było po ichniemu?
Ten niemiecki schab to nie jest taki jak nasz polski. Zwłaszcza jesli w plastrach kupujesz i życzą sobie bez panierki . Może młody Ci zademonstruje jak się smazy , żeby było po ichniemu?
To jest dobry pomysł, żeby młody zademnstrował! Kupuję w masarni, kroją tak, jak chcę. Całe szczęśćie za często o to nie prosi. A inne rzeczy nauczyłam się robić tak, jak on lubi.
Sprobuję z tym mlekiem. Ale najpierw muszę go przekonać, że trzeba wcześniej kupić. Tutaj rano decyduje, co chce jeść, i idę kuipić. Takie szopki z jedzeniem to właściwie jedyna wada tego miejsca. Oby tylko takie problemy były:-)
Sprobuję z tym mlekiem. Ale najpierw muszę go przekonać, że trzeba wcześniej kupić. Tutaj rano decyduje, co chce jeść, i idę kuipić. Takie szopki z jedzeniem to właściwie jedyna wada tego miejsca. Oby tylko takie problemy były:-)
No nie Werska to takich podstaw jak mleko to nie ma? No to już naprawdę problem. Byłam ostatnio w miejscu, że nie było zapasu podstaw ale o tak na styk to było. Nie lubię miejsc gdzie wszystko na styk i nie możesz nic zaplanować. Ciężko w takim miejscu coś wymeślec.
Żurek przepyszny:chaplin: z ziemniakami i białą i jakiem:gotowanie:
A skąd ty do tego gotowania JAKA weźmiesz:-)