Powitajki przy kawie 61

03 czerwca 2020 18:33 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:przytula::hihi:

Śmieje się śmiej . Kiedyś i my dostaniemy takie sztele, że będziemy się mieć czym chwalić. 
03 czerwca 2020 19:25 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja biegam we śnie:-)

No jak nie, jak tak  Patataj, patataj, patataj  . Z dziadziusiem szalejacym na motorynce dobraliście się jak nic 
03 czerwca 2020 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Wiem coś na ten temat. Jeszcze nie tak dawno nie wyobrażałam sobie dnia bez joggingu czy jazdy rowerem. Nie były to jakieś forsujące biegi, raczej marszobiegi, ale przynajmniej 5 km dziennie. Świetnie się czułam a jak niechciej zawitał i otworzyłam mu drzwi, to często późnym wieczorem musiałam choćby  krótką trasę zaliczyć. Myślę że tak jest ze wszystkim ,systematyczność sprawia, że czegoś nam brakuje, jak sobie odpuścimy. Jak jestem w DE i zdarzało się, że pdp zaczynała dzień o 6:30 (na szczęście tylko jedną taką miałam :-)) ,wystarczało mi 2-3 dni żebym bez budzika o 5:30 się budziła. A o 5 rano to wstaję na urlopie nad jeziorem lub morzem. Szkoda mi spać, boję się że coś mnie ominie, że jutro może nie zobaczę tych cudów przyrody i nie będę mogła posłuchać tylko jej odgłosów. 
Wszyscy śpią po nocnych baletach, a ja albo na pomoście, albo na plaży, albo na tarasie przed jakimś domkiem nad jeziorem z lasem za plecami. Taki ze mnie dziwoląg czasami :lol1:

Może kiedyś podczas takich kontemplacji latający talerz ujrzymy 

03 czerwca 2020 20:03 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Gusia ten wielki sklep otwarli przy dworcu w Bonn, kieckę kupiłam kobiety ale bez przymiarki bo nie wolno jeszcze i DUPA oddać trza wyglądam jak z Gogolina Karolinka :przeklina:masakra a śliczna opuszczane ramiona ,spodenki połączone z górą i długi tył doszyty,jak się idzie to uda orkryte subtelnie ,jednak źle się w niej czuje i basta .Oddaje .Zwrócą 19 eurasow.

Na pewno  przesadzasz, wystrój się, wstaw fotkę i my tutaj ocenimy, oddać czy nie, buzię możesz maseczką z bokserek zasłonić dla niepoznaki 
Tam naprawdę są często dostawy, coś sobie jeszcze znajdziesz 
04 czerwca 2020 04:54 / 11 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo. Dziś mija mi czwarty tydzień zlecenia
Miłego dnia ludziska

04 czerwca 2020 06:30 / 10 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  W nocy popadało więc trochę ochłody dziś będzie. Spokojnego dnia dla Was i smacznej kawki. 
04 czerwca 2020 07:07 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  miłego dnia kochani 
04 czerwca 2020 07:36 / 8 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Śmieje się śmiej :hihi:. Kiedyś i my dostaniemy takie sztele, że będziemy się mieć czym chwalić. :oklaski:

Czego i Wam życzę, a co do tego wolnego dnia to zawsze dziewczynom zazdrościłam jak pisały że mają,  ja nigdy i się w końcu też doczekałam .U Grysikowej były 3×.w tyg po 5 godz.jak jechala na dializy,tez super,ale żeby cały dzień to nie.
04 czerwca 2020 07:37 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, spokojnego dnia życzę wszystkim 
04 czerwca 2020 07:41 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Na pewno  przesadzasz, wystrój się, wstaw fotkę i my tutaj ocenimy, oddać czy nie, buzię możesz maseczką z bokserek zasłonić dla niepoznaki :lol1:
Tam naprawdę są często dostawy, coś sobie jeszcze znajdziesz :-)

Wystroilam się bo się pochwaliłam babce i dziadkowi .Babcia miała  mieszane uczucia co do koloru ,dziadek popatrzył i powiedział po KRÓTKIM namyśle NIEUfam jego ocenie 
04 czerwca 2020 07:51 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry WamnLeje .Mam tu poobijaną głowę bardzo.,. mam pokoj na poddaszu no to możecie sobie wyobrazić full skośnych ścian, wczoraj zaliczyłam i mam guza i to jakiego a dziś rano w toalecie jak pojechałam z dziadkiem w ostry kant w łuk brwiowy od razu mi babka kompres przyniosła ,dobrze że nie rozwalilam.Ale siniec bedzieAż mnie odwaliło dobrze że do wanny nie wyleciałam .A jak tu przyjechałam to mój szef, który mnie tu przywiózł tak się pierdyknąk w czoło na wstępie bo od strony rampy taka bela drewniana wisi , ozdoba..Tez to zaliczyłam Miłego dnia uważajcie na siebie.
04 czerwca 2020 07:58 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  Dziś będzie ładny dzień u nas bo aż 23 stopnie, jedziemy z wnuczką na konie ?,bo ona od paru miesięcy ma takie zainteresowanie,pojadę popatrzeć jak jezdzi  Herbatkę już wypiłam na balkonie się przewietrzyłam  oraz dotleniłam płuca,niedługo idę pod orysznic zjemy wcześniej obiad i jedziemy   Miłego dnia wszystkim 
04 czerwca 2020 08:10 / 8 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry Wamn:buziaki2:Leje .Mam tu poobijaną głowę bardzo.,. mam pokoj na poddaszu no to możecie sobie wyobrazić full skośnych ścian, wczoraj zaliczyłam i mam guza i to jakiego a dziś rano w toalecie jak pojechałam z dziadkiem w ostry kant w łuk brwiowy od razu mi babka kompres przyniosła ,dobrze że nie rozwalilam.Ale siniec bedzie:placze1:Aż mnie odwaliło dobrze że do wanny nie wyleciałam .A jak tu przyjechałam to mój szef, który mnie tu przywiózł tak się pierdyknąk w czoło na wstępie bo od strony rampy taka bela drewniana wisi , ozdoba..Tez to zaliczyłam :hihi:Miłego dnia uważajcie na siebie.

Może jakieś odszkodowanko można wywalczyć  uważaj na siebie, bo jak wrócisz do domu to sąsiedzi powiedzą że małżonek tak mocno się cieszył z Twojego powrotu 
04 czerwca 2020 08:10 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Dzień pochmurny, zrobiło się zimniej, ma padać trochę.
04 czerwca 2020 08:24 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w pochmurny, ale w ciepły dzień
Życzę miłego dnia. Uważajcie na głowy, nogi, łokcie ??