Przy popołudniowej kawce się witam. Podopieczna dziś nie chciała herbaty ze mną pić- i dobrze, przyjemniej z wami!
Przy popołudniowej kawce się witam. Podopieczna dziś nie chciała herbaty ze mną pić- i dobrze, przyjemniej z wami!
Dziś z dziadkiem na zakupach 3 godziny ha, siedział se w autku a ja popędziłam do dwóch między innymi Kik ,potem pojechaliśmy do Bonn, ale tam już Opa nie odpuścił ,rolator i za mną :hihi:Gusia dziękuję za info. trafiliśmy oczywiście bez problemu bo nawigacją to Ty świetną jesteś, ale wszystko było przy dworcu zamknięte :krzyczy:Nie wiem czemu.Pocieszylismy się drożdżowkami na ławeczce :yahoo: Ludzi było oj sporo .A w Kuku kupiłam żółtą bieliznę :hihi:ale jazda
Pod tym pomnikiem ta bielizna leży? :zaskoczenie1:
Przeżywa Twój wyjazd na swój nikomu nie znany sposób
Twoj bilans roamingowy za ostatnie 4 miesiace: dzwonisz wiecej i przebywasz czesciej w UE niz w Polsce. Zgodnie z Rozporzadzeniem PE i Rady UE za dwa tygodnie zaczniemy doliczac w UE do pol. wykonywanych 16 gr/min jesli Twoj bilans sie nie zmieni. Szczegoly play.pl/roaming :smiech2:
×******, sms
Za długo siedzę w de znowu i już mnie Strasza :oczko:
Nadajnikiem mnie namierzyli :lol3:
A ja myslalam ze jest keine krenzen
Dziś z dziadkiem na zakupach 3 godziny ha, siedział se w autku a ja popędziłam do dwóch między innymi Kik ,potem pojechaliśmy do Bonn, ale tam już Opa nie odpuścił ,rolator i za mną :hihi:Gusia dziękuję za info. trafiliśmy oczywiście bez problemu bo nawigacją to Ty świetną jesteś, ale wszystko było przy dworcu zamknięte :krzyczy:Nie wiem czemu.Pocieszylismy się drożdżowkami na ławeczce :yahoo: Ludzi było oj sporo .A w Kuku kupiłam żółtą bieliznę :hihi:ale jazda
Pewnie otworzą jeszcze przed Twoim wyjazdem :-) . Fajnie masz z tym dziadkiem :lol2:
Ale przynajmniej na Bethowena sobie popatrzylaś i budynek poczty głównej uwiecznilaś :-). A murek wokół Beethovena to Treffpunkt, tam się wszyscy umawiaja, jak chcą się spotkać,opiekunki polskie też :-)
Czy bazylika na przeciwko Beethovena jeszcze w remoncie? Ciekawa w środku, a z tyłu jest fajny ogród przykościelny i stacje drogi krzyżowej. Jak będziesz miała możliwość, to warto zobaczyć.
Aha, sprawdź czy sklepy Ernsting Familly są otwarte, jest jeden na Beuelu, w tym ciągu co DM ,a jeden w centrum na Wenzelgasse. Mają dobre jakościowo rzeczy i ceny nie wygórowane :-)
Mnie też namierzyli :-)
Dwa tygodnie temu dostałam podobnego smsa ,a dzisiaj wiadomość o naliczaniu-16 gr za minutę, ileś tam groszy za sms, 18,80 za GB. Witaj w Play :-)
Mnie to nie zdziwiło, bo w tym roku to chyba niecałe dwa tygodnie byłam w domu...
Witajcie. Ja znowu w nocy pracuję, więc zajrzałam tu do Was.
Wkurzam się tymi transgranicznymi ograniczeniami, bo wszystkie plany i pilne sprawy się walą. Dla mnie życie już dawno się smaplikowało, ale teraz to już jestem w koziej d...ie, ech.
Zosiu, co znowu z granicami?