O matko ,ale to mądrze brzmi, chyba zajrzę i porozwiązuję co by sie dowiedzieć za co do piekła można pójść :hihi:
O matko ,ale to mądrze brzmi, chyba zajrzę i porozwiązuję co by sie dowiedzieć za co do piekła można pójść :hihi:
Haha :lol3:mo niezle grupa zoltych czyli spontan,improwizacja,szalenstwo istne :lol2: :super: test zaliczony
P.s.piznanie siebie to 1 a zrozumienie innych jacy sa to 2. :oczko:
He...he...he...Chyba już wiesz , że mam gdzies oceny :lol1: Poza tym widzę myśli i co gorsza motywacje...
Coś tam się zgadza, ale gdybym się kierowała jakimiś testami osobowości, to bym zimą w trampkach chodziła :lol2:
Ale zabawa dosyć, dosyć :smiech3:
Taaa wiemm jehe :niebo pieklo: po tych testach jest nastepna zabawa....kiedy wiemy to kim jest niby....dorzucamy jaka sytuacje z zycia wzieta i przewidujemy co powie/zrobi zolty a co czrwony, zielony badz niebieski . No jest niezly ubaw:lol3:
Nie wiem jeszcze czy to dobrze czy źle, bo dużo czytania a babcia sie nudzi i zaraz czas brać się za kolację ,ale wyszli mi ze jestem typem Działacza ENFP-A :-)
Slabo wyszlam....ale za to francussssski u mnie na 5:smiech3: wszystkie slowa z francuskiego znam jakie pochodza:lol3: