Tip: Najlepiej pic przy lusterku powiększającym. Polepsza widzenie, zapewnia stały poziom piciu w kieliszku i zwiększa szansę na Neverending story...
Tip: Najlepiej pic przy lusterku powiększającym. Polepsza widzenie, zapewnia stały poziom piciu w kieliszku i zwiększa szansę na Neverending story...
:smiech3:Już widzę Luke w obcisłej sukni do ziemi z dekoltem bez majtków :smiech3:trzymta mnie bo się po.....:smiech3:ja tam nie wnikam Luke, ale może więcej maszynek do golenia bo nie wiem w jakim stanie masz łydki a suknia rozpierdak jeszcze posiada boczny:smiech3:
Zapasy trunków jeszcze muszę wtedy uxupelnic:niebo pieklo: dobrze ,że stacją benzynowa czai się za rogiem:szampan:
A zabierasz stringi czy z nogawką?:smiech3:a może wczesny Gierek?
Te mam, tamte też, ale wczesny Gierek?
Powinnam mieć, tylko pewnie nie wiem, co to za jedne?:-)
Człowiek brązu:wielkanoc3:
Zapasy trunków jeszcze muszę wtedy uxupelnic:niebo pieklo: dobrze ,że stacją benzynowa czai się za rogiem:szampan:
Pończochy samonośne z pasem w koronkach:-)mucha nie siada
Acha :-) Powiedz jej ładnie Guten Abend, nie zapomnij węża dystrybutorowi uścisnąć . Potem już zaprowadzą :hihi:
Masz gości ?przecież masz cały arsenał n?chyba że jutro powtórka :-)
Samonośne i samospadajace:-) raz taką @ koło kostki znalazłam :hihi:
Wiesz że On nam zahakuje?czuje to w lewym kolanie:hihi:
Jeszcze nic nie piłam , ani ja ani lustro ale co to znaczy zahamuje ? Polubi?
Jeszcze nic nie piłam , ani ja ani lustro ale co to znaczy zahamuje ? Polubi?
Nie zahamuje tylko zahakuje podłoży na nogę żebyśmy się wyp...ierniczyly :hihi:Czy to można nazwać polubieniem ?:rozmysla:to zależy co kto lubi :smiech3: