Bardzo ciekawe jest to że ten skurcz łapie kiedy noga odciążona dziś miałam spokój :modlmy sie:
Bardzo ciekawe jest to że ten skurcz łapie kiedy noga odciążona dziś miałam spokój :modlmy sie:
Aź pogrzebałam w necie . Wiem, wiem , każdy to może zrobić jednak nie będzie juz musiał ....https://wylecz.to/uklad-krazenia/skurcze-stop-jakie-sa-przyczyny-skurczow-nog-w-stopach/
Taka reakcja jest często przy uszkodzonych, bądz przeciązonych ścięgnach. Bolą w spoczynku.
Wiesz ja kocham rower jak już go dopadnę to jeżdżę :-)
Czyli żylaki i nadczynność tarczycy to by się zgadzało :super:Nerki ok ale próby wątrobowe robię często bo lekarz zalecił, duże dawki hormonu kiedyś na tarczycę łykalam, teraz już znacznie mniej.
Może Konwalijka potrzebuje masażystę drugiego :tak:
:smiech3:
Nie czemu ? Martwisz się o ten potas?
W przyrodzie nic nie ginie. Łykasz mniejsze dawki hormonu i stopa boli :hihi:
Po nitce do kłębka wiedziałam gdzie mam pytać o poradę :-)
Co mam sie martwić, wiesz co robisz . Po prostu pytam . Ja nic nie biorę bez rozmowy z lekarzem, mawet witamin . Jesli potrzebuję jakąś maść, też lecę do lekarza . Jestem strachliwa, jakieś ziólka to tylko z zeszytu mojej cioci, wypraktykowane , a trochę się znala . Sama robię mikstury z mleczu, dzikiego bzu z kwiatów i owoców . Młode pędy sosny zasypuję cukrem i wiele innych medykamentów:-):-) dzięki Bogu jakoś wystarcza na razie .
Wiesz badam się bardzo regularnie, bo wieloma chorobami tymi brzydkimi jestem obciążona genetycznie.Potas też badam, lekarz kiedyś zalecił bym brała jakiś czas ten pierwiastek i polecił mi badziewie bo mu firma wcisnęła jakiś kit i doktorek nagminnie to ludziom polecał .Coś o tym wiem bo zawód mam jaki mam w lekach sobie przez ponad 20 lat grzebalam.:-)Uważam, że aspargin jest dobry ale nie należy przesadzać co też czynię:-)
Konwalia, a możesz powiedzieć, które to badziewie? Mam problem z potasem, muszę uzupełniać (po tym, jak zemdlałam w restauracji znalazłam się na SORze i tam to wyszło). Nie zastanawiałam się nad tym, który lek lepszy, a który gorszy???
Wiesz badam się bardzo regularnie, bo wieloma chorobami tymi brzydkimi jestem obciążona genetycznie.Potas też badam, lekarz kiedyś zalecił bym brała jakiś czas ten pierwiastek i polecił mi badziewie bo mu firma wcisnęła jakiś kit i doktorek nagminnie to ludziom polecał .Coś o tym wiem bo zawód mam jaki mam w lekach sobie przez ponad 20 lat grzebalam.:-)Uważam, że aspargin jest dobry ale nie należy przesadzać co też czynię:-)