Wie ktoś , gdzie podziewa się nasza Zofija:kwiatek dla ciebie2:
Wie ktoś , gdzie podziewa się nasza Zofija:kwiatek dla ciebie2:
O, właśnie dzisiaj wpadłam tu do Was. Ostatnio powściągliwa się zrobiłam, bo mam straszne zawirowania w życiu osobistym i nie mam weny na szreibowanie. Zawodowo nadal uprawiam to samo i tak samo śmigam do domu co pare tygodni. Jakoś się trzymam i mam nadzieję, że to co trudne przeminie. Pozdrawiam Was wszystkich Kochani
O, właśnie dzisiaj wpadłam tu do Was. Ostatnio powściągliwa się zrobiłam, bo mam straszne zawirowania w życiu osobistym i nie mam weny na szreibowanie. Zawodowo nadal uprawiam to samo i tak samo śmigam do domu co pare tygodni. Jakoś się trzymam i mam nadzieję, że to co trudne przeminie. Pozdrawiam Was wszystkich Kochani
Dusia gdzie jesteś :aniolki:?
Pominmy drażliwy temat i bawmy się dobrze .Chodź do nas plisss i weż że sobą nawet siarczyste kawały ??
Dusiu wróć :-) Ja już tak 2 razy się wkur....am ,ale mi szybko przechodzi :smiech3:Także ten...
Dusiu wróć :-) Ja już tak 2 razy się wkur....am ,ale mi szybko przechodzi :smiech3:Także ten...
Dusiu, posłuchaj nas i wracaj :-)
W Dobranockach serduszek nad łóżkiem brakuje a i w Dowcipach jakoś mdło i jednej inspiracji co zrobić na obiad też brak:-(
Oj,dostawało mi się tutaj na początku od doświadczonych, szczególnie dwóch koleżanek. Ignorowałam albo odpysknęłam ale nie zwiałam. Inni mogli pisać to ja też. Zawsze znajdą się tacy, którzy tęsknią za nami. A my tęsknimy za Dusią :serce:
Nie pamiętam żebyś dostawała po poopie, ale skoro tak piszesz ,też mnie tu drapnieto, olać to,było minęlo, lecimy do przodu z radoscią :aniolki:Ale nie zapomnę jak Cię witałam, myślałam że 29 lat masz :bravo:Dużo się nie pomyliłam :przytula:
A mnie tylko głaskano ???????
Nie pamiętam żebyś dostawała po poopie, ale skoro tak piszesz ,też mnie tu drapnieto, olać to,było minęlo, lecimy do przodu z radoscią :aniolki:Ale nie zapomnę jak Cię witałam, myślałam że 29 lat masz :bravo:Dużo się nie pomyliłam :przytula:
I jak tu nie kochać, Konwalii i konwalii :serce:
❤
A można, można :hihi:
A myślisz że się tym przejmuje ?:hihi:Zawsze są zwolennicy i przeciwnicy ?
A Zguby jak ni ma tak ni ma ?