A ja w temacie chciałabym zapytać o jakieś lekkie pióro? Coś obyczajowego, może romans, dramat.. rzadko sięgam po książki i zawsze się boję, że kupię i zaczną czytać coś co mi się nie spodoba.. pomózcie kochane :kwiatek dla ciebie1:
A ja w temacie chciałabym zapytać o jakieś lekkie pióro? Coś obyczajowego, może romans, dramat.. rzadko sięgam po książki i zawsze się boję, że kupię i zaczną czytać coś co mi się nie spodoba.. pomózcie kochane :kwiatek dla ciebie1:
Bożenka zobacz ostatnią książkę Nosowskiej, może przypadnie ci do gustu:-) Ja nie przepadam aż tak za czytaniem, obecnie skupiam się na nauce niemieckiego.
A to ciekawa propozycja.. znam piosenki HEJ, lubię Kasie Nosowska, moze to faktycznie dobry pomysł! dzieki bardzo :kwiatek dla ciebie:
a jak sie uczysz kochana niemieckiego to podesle fajne lekcje od mojej agencji, ja korzystam, mysle ze fajnie sa zrobione, duzo slowek i cale zdania tez https://www.aterima-med.pl/niemiecki
A to ciekawa propozycja.. znam piosenki HEJ, lubię Kasie Nosowska, moze to faktycznie dobry pomysł! dzieki bardzo :kwiatek dla ciebie:
a jak sie uczysz kochana niemieckiego to podesle fajne lekcje od mojej agencji, ja korzystam, mysle ze fajnie sa zrobione, duzo slowek i cale zdania tez https://www.aterima-med.pl/niemiecki
Dzięki, przy kolejnym wyjeździe popatrzę. Lubię lekcje on line albo te z youtube w formie filmów.
Nosowska super polecam!
Teraz czytam, bo za młodzaka dużo Hey-a słuchałem i muszę przyznać, że tak jak super pisała teksty zawsze, tak ta książka też bardzo wciągająca. Taka raczej psychologiczna.
Mam nową polecajkę: Światło między oceanami. O życiu latarnika i jego żony. Momentami bardzo wzruszająca.
Zobacz jesli najdzie Cie ochota film .Glówny aktor M.F niczego sobie😉 Obejrzalam kilka filmow z jego udzialem i łapka w góre za grę aktorską ma się rozumieć 👍
Dzień dobry Opiekunkowo tak przy okazji🙂
jasne, a masz coś do polecenia z yutube? chętnie bym coś obejrzała czasem żeby posłuchać też tej wymowy