Jutro mi mija dwa tygodnie jak tu jestem ,
Kiedy ja się pytam haha
:aniolki:

A dziś idę do koleżanki na urodziny- babci powiedziłam przy śniadaniu, że dziś robię przerwę trzygodzinną.
Jutro mi mija dwa tygodnie jak tu jestem ,
Kiedy ja się pytam haha
:aniolki:
U mnie też dwa tygodni minęły i też się nie wlokły. Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma:-)
A dziś idę do koleżanki na urodziny- babci powiedziłam przy śniadaniu, że dziś robię przerwę trzygodzinną.
Przejmuję odliczanie. Ja i Monika mamy zmianę kodu- i już lepiej to wygląda!
Dusia1978 - 18
Ewelina645 - 47
Ewita - 6
Marshall - 14
Monika.s - 19
Werska - 39
Dusia1978 - 17
Ewelina645 - 46
Ewita - 5
Marshall - 13
Monika.s - 18
Werska - 38
Rozpiętość spora, najładniej u Ewity to wygląda :-)
Dusia1978 - 17
Ewelina645 - 46
Ewita - 5
Marshall - 13
Monika.s - 18
Werska - 38
Rozpiętość spora, najładniej u Ewity to wygląda :-)
Nie martw się. Gdy my jeszcze zostaniemy dłużej i inni też już ponownie do nas dołącza. Ale u mnie święta w PL? Ja zostaję do 2 kwietnia tylko jadę na inną sztele. A u Cb? Więc możesz dodać jeszcze 41. I więc ja narazie najdłużej.
Dusia1978 - 58 ??
Ewelina645 - 46
Ewita - 5
Marshall - 13
Monika.s - 18
Werska - 38
Dusia, to dobrze zrozumiałam, że 58 dni?
Ja też na święta w domu, majowy weekend też z rodziną, z czego się cieszę.
Malgi szybkiej i bezpiecznej drogi do domu!!!:ferrari::flaga Polski:Do następnego.:buziaki2:
Tak dokładnie. Bez dzisiejszego dnia i dnia wyjazdu (dokładnie kończę 2 kwietnia doczytałam w umowie) zostało mi jeszcze 57 dluuuugich dni. Obu tylko luty zleciał później to już z górki. Cały kwiecień w domciu a później wyjazd z początkiem maja na 8-10 tygodni. Ciężki dla mnie ten rok się zapowiada pod względem finansowym i dlatego trzeba dluuuugo pracować. Oby Bóg dał zdrowie to dam radę.
To dziś pisze 58, jutro 58?
Trzymaj się i dbaj o siebie. Przy takim maratonie to ważne. Wiem, że są takie co i dłużej pracują. Ale to ciężkie. Jeszcze jak dobre miejsce, a jak ty trafiłaś paskudnie... Teraz chyba masz lepsze- tam gdzie jedziesz po tym?
Ja odpadam dzisiaj wracam do domu i zaczynam okolo 1 marca także do zobaczenia w marcu opiekunkowo :slodki krolik: