Ja zostaje niestety, nawet do konca stycznia
Ja zostaje niestety, nawet do konca stycznia
Oj tam, oj tam Oskar nie nawet a tylko i nie musisz szukać drzewka z ''piniądzami'' tylko same polecą wprost na Twoje konto:super1:
O właśnie takie tematu wypatrywałam! Jestem tu nowa i właśnie zostaję na święta w DE :placze:
:chaplin:hej nie martw sie:aniolki:też zostaje.Jestem na dalekich przedmieściach Heilderbergu i już "widzę"te swieta:odpoczynek_kominek:Akurat też mam bujany fotel:smiech3:
A jeszcze sie Was zapytam - czy u Was też już stoją choinki? Na mojej szteli choina jak ta lala stoi sobie zadowolona juz przynajmniej z tydzień. Jak tu przyjechałam to już była. Nawet ładna, złego słowa nie powiem ale dziwi mnie to że już tak szybko. U mnie w domu choinke sie ubiera dopiero w wigilię, taka tradycja. A jak jest u Was? Tylko jak napiszecie to powiedzcie czy w Polsce czy w DE żebyśmy się dobrze dogadali :D :zywoplot::ubieranie_choinki:
A to nasze przygotowania do świąt. Na relaxie :-)
Choinkę ubiorę w Wigilie tu w DE . Szybka sprawa, wyciągnę z worka foliowego już ubraną za 4 Euro kupie w Netto lampki -Led do tego 2 bateryjki i będzie miło .:ubieranie_choinki:
Choinkę ubiorę w Wigilie tu w DE . Szybka sprawa, wyciągnę z worka foliowego już ubraną za 4 Euro kupie w Netto lampki -Led do tego 2 bateryjki i będzie miło .:ubieranie_choinki:
Kurczę....a czy u Szwaba chodzi ksiądz po kolędzie ?