jak jestem w domu, to jestem w domu i nikt mnie nie zmusza do pracy w czasie mojego urlopu.
jak jestem w domu, to jestem w domu i nikt mnie nie zmusza do pracy w czasie mojego urlopu.
Co sądzicie o tym , że Firmy zmuszają nas do dodatkowej pracy wtedy gdy jesteśmy na urlopie po powrocie z DE :-(
Do jakiej dodatkowej pracy zmuszaja?
Podobno szukanie nowych opiekunek i rozdawanie ulotek z reklama firmy .. Ja mam tylko wzmiankę o czynnościach rekrutacyjno promocyjnych ale czas w Polsce to mój urlop i nigdy bym go nie poświęciła dla firmy .
Przeciez to jest nieobowiazkowe. O jakim urlopie wy piszecie ,przerwa miedzy wyjazdem jest bezplatna :-(
Przeciez to jest nieobowiazkowe. O jakim urlopie wy piszecie ,przerwa miedzy wyjazdem jest bezplatna :-(
Jakieś rozdawanie ulotek, werbowanie nowych opiekunów?
Wiadomo gdzie te ich ulotki lądują
Wiadomo gdzie te ich ulotki lądują
No oczywiście ,że wiadomo gdzie...ale jak tak można...to skandal.
Często pisze: "do" ...
Ale znam przypadek, kiedy opiekunkę po śmierci pdp. chciała rodzina obok. Ta powiedziała, że chce dostać 1500 i tyle ma- w umowie też. Ta akurat firma płaci tyle samo zmienniczkom na jednej stelli (moja nie) i jedzie tam na zmianę dziewczyna z kiepskim językiem, małym doświadczeniem i tyle też dostanie. Trochę szczęścia trzeba mieć...