Gusia myślę że kolega w nerwach czytał Twój wpis .
Gusia myślę że kolega w nerwach czytał Twój wpis .
Ja spokojnie wyjeżdżam z HR Investment z Wrocławia. Pisałam już o "mojej" agencji wiele razy, a dzisiaj raz jeszcze, żeby Julia, która się parę minut temu pokazała na Forum, wiedziała, gdzie szukać informacji :-)
Pytała, z którą można wyjechać spokojnie, to odpowiedziałam grzecznie :-)
Witam. Ostrzega przed pseudoagencja Pflegeteam,z Legnicy...pani (usunięte) Popsula mi lato,okradla,zmataczyla,teraz milczy ,straszy kancelaria prawna kanalia polska!!! Sprawa do Prokuratury,na Policje,itd!! Dosc tego,tylko niemieckie agencje!!
Jak komuś nie pasuje agencja zawsze może iść na gewerbe ale to większa odpowiedzialność i trzeba się prosić o pieniądze od rodziny pdp a jak mam sztele z laxo to jadę na gotowe i niczym nie muszę się martwić bo dojazd, rozliczenia, warunki, wszystko jest załatwione
Jak komuś nie pasuje agencja zawsze może iść na gewerbe ale to większa odpowiedzialność i trzeba się prosić o pieniądze od rodziny pdp a jak mam sztele z laxo to jadę na gotowe i niczym nie muszę się martwić bo dojazd, rozliczenia, warunki, wszystko jest załatwione
Jeszcze nie slyszałam, żeby na GW prosić :-) o pieniądze . Czytałam na naszym portalu, że agencje maja zahamowania w wypłacaniu pensji . I to nie raz czytałam .:-(
O GW pojęcia nie mam ale jak do tej pory u mnie na koncie jest co do dnia:chaplin: i tyle ile ma być
Polecam HR Investment z Wrocławia. Jeżdżę z nimi ponad 5 lat.Dla mnie sprawdza się na sto procent.
Może kiedyś się wymieniac będziemy :oczko2:
Może tak będzie chciałabym wrócić w tamte okolice.Mam tam trochę znajomych.Narazie jestem w Monachium. Świat jest mały wszystko możliwe skoro jesteśmy z tej samej firmy.
O GW pojęcia nie mam ale jak do tej pory u mnie na koncie jest co do dnia:chaplin: i tyle ile ma być
Pod Monachium też ładnie :-)