Moge polecic Prm24? Czy dostane lanie:niebo pieklo:
Moge polecic Prm24? Czy dostane lanie:niebo pieklo:
Nie dostaniesz jeśli jest Ci tam na prawdę dobrze:-)
Nie dostaniesz jeśli jest Ci tam na prawdę dobrze:-)
Dzień dobry. Pozwolę sobie podpiąć się pod ten post, żeby nie robić bałaganu na forum. Jestem osobą wykształconą, posiadam doświadczenie w księgowości, znam angielski niemal biegle, mimo to w naszym cudownym kraju nie mogę znaleźć zatrudnienia z wynagrodzeniem, które zapewniłoby mi jako taki standard życiowy (i naprawdę nie mam tutaj na myśli luksusów, a zwyczajny stabilny zarobek bez odliczania do "pierwszego" co miesiąc). Z tego względu zastanawiam się nad wyjazdem jako opiekun. Po kilkugodzinnym researchu mogę stwierdzić, że:
a) wszystkie firmy oszukują
b) dobrych firm nikt nie poleci, bo konkurencja
Nie mam doświadczenia (oprócz zajmowania się babcią), nie zależy mi na wysokości składek ZUS, bardzo dobrze znam angielski, nie mam nic przeciwko sprzątaniu domu/myciu okien/zajmowaniem się zwierzętami/ogrodem, poważnie. Czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną firmę, gdzie zarobię na czysto przyzwoite pieniądze?
Dzień dobry. Pozwolę sobie podpiąć się pod ten post, żeby nie robić bałaganu na forum. Jestem osobą wykształconą, posiadam doświadczenie w księgowości, znam angielski niemal biegle, mimo to w naszym cudownym kraju nie mogę znaleźć zatrudnienia z wynagrodzeniem, które zapewniłoby mi jako taki standard życiowy (i naprawdę nie mam tutaj na myśli luksusów, a zwyczajny stabilny zarobek bez odliczania do "pierwszego" co miesiąc). Z tego względu zastanawiam się nad wyjazdem jako opiekun. Po kilkugodzinnym researchu mogę stwierdzić, że:
a) wszystkie firmy oszukują
b) dobrych firm nikt nie poleci, bo konkurencja
Nie mam doświadczenia (oprócz zajmowania się babcią), nie zależy mi na wysokości składek ZUS, bardzo dobrze znam angielski, nie mam nic przeciwko sprzątaniu domu/myciu okien/zajmowaniem się zwierzętami/ogrodem, poważnie. Czy możecie polecić mi jakąś sprawdzoną firmę, gdzie zarobię na czysto przyzwoite pieniądze?
Dziękuję za odpowiedzi. Nie chcę jechać do Niemiec, zależy mi na pracy wyłącznie w kraju anglojęzycznym.
Dziękuję za odpowiedzi. Nie chcę jechać do Niemiec, zależy mi na pracy wyłącznie w kraju anglojęzycznym.
I w tej firmie się dowiedz
https://opiekunkaradzi.pl/temat/24384-poszukujemy-opiekun%C3%B3w-z-j%C4%99zykiem-angielskim-zainteresowanych-prac%C4%85-w-irlandii/
Sam z reguły na forum nie polecam firm, bo ktoś może trafić na minę, później żal czy pretensje do mnie, że poleciłem.
Jedynie to mogę ewentualnie pochwalić firmy, w których pracowałem.
Tak po pobieżnym przejrzeniu ofert tej firmy - czy oni nie szukają tylko ludzi z doświadczeniem? Bo ogólnie oferta świetna, ale obawiam się, że niestety się nie kwalifikuję jako potencjalny opiekun.
A co do HR Inw - chodzi o InWork, tak? Wybaczcie moje zagubienie, ale jeszcze się nie orientuję aż tak dobrze w tym temacie ;)