22 lutego 2018 08:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dusia1978Zlozylam w kilku firmach. Ale już chyba mi przeszły chęci. Widocznie tak ma być. Trudno. :bezradny:
Napiszę do ciebie. Mamy sporo firm, które poszukują na zaraz. O.
Po pierwszym niepowodzeniu rezygnujesz ?...Sztuczne to jakieś . Byłas taka napalona . Podziwiałam jak szybko ...niczym błyskawica pozałatwiałaś , poukładałaś swoje prywatne sprawy i teraz ...nie , bo nie ?! ...Dusia , czytałam Twoje posty uważnie i wydaje mi się , że niczym perła białolica ( Hogata ...buziaki za perłę białolicą ) pogadałaś , narobiłaś szumu i .....pokręciło się i poszszłoooo....w / cenzura / ....Pozwolisz , że słowa , których w tej chwili pod nosem używam sama sobie cenzurą osłonię , bo są bardzo brzydkie .... Pierwsza rodzina nie zaakceptowała opiekunki i opiekunka mówi adieu ?! ....Nie wierzę i chyba większość użytowników też nie uwierzy , że Promedica miała tylko to jedno , jedyne zlecenie dla Ciebie . Promedica była moją pierwszą agencją ....pracowałam może i za marne ojrasy , ale wtedy to były dla mnie majątkiem ....prawie . Dwa i pół roku jeździłam z Promedicą . Nie uwierzę we wpisy takie jak Poziomki , czy innej truskawki , bo nie i już .
Dusia ...sorry , ale dla mnie jesteś niewiarygodnym , sztucznym użytkownikiem ...tu zakazane jakby na forum słowo zamienię na " listek " , bo narobiłaś szumu , popłakałaś , pomarudziłaś ...dziewczyny ruszyły z dobrymi radami ...a Ty tutaj mówisz , że masz dość .
Jeśli jesteś " prawdziwa " to udowodnij to swoją postawą , że nie poddasz się , że będziesz szukała dalej ....albo se pracuj w tym " przemyśle ciężkim " dalej .....Tylko prośba ...nie psuj po drodze opinii firmom , bo na naszym forum jest wielu pracujących i Promedice i w innych .