Wielkanoc - życzenia

02 kwietnia 2015 16:42 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Dzieki sliczne.Tobie rowniez wszystkiego naj....
PS.
Nikt mnie tu nie wygnal - sam chcialem
Jajka mam 

Oj tam Orim, Dagmara, tak się mówi,nom, przecież wiadomo, że każdy by z rodziną chciał w PL niż w pracyw  DE.
Orim-to ja ci jeszcze życzę hojnego zajączka, żeby ci cały koszyczek czekoladowych jeszcze przyniósł :)
02 kwietnia 2015 16:44 / 7 osobom podoba się ten post
scarlet

Tak widzę tegoroczne Święta...

Dobre:D choć widzę, że tegoroczny zajączek to skąpiradło jakieś bo kurczakom rakiet śnieżnych nie sprawił, no, chyba, ze one już fruwające.
02 kwietnia 2015 16:48 / 22 osobom podoba się ten post
Wesołych Świąt opiekunkom w De i tym w domku.Spokoju ,zdrowia i spełnienia marzeń.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka i słodkiego zająca.Moderatorowi życzenia składam też.
Naj.najlepszego.
02 kwietnia 2015 16:56 / 19 osobom podoba się ten post
Życzę Wam, Kochani, aby te święta wielkanocne wniosły do Waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
02 kwietnia 2015 18:08 / 28 osobom podoba się ten post
Ja rowniez zycze Wam zdrowych, szczesliwych i spokojnych Swiat:) Szczodre zajaczki niech Was wszystkich odwiedza. I niech kazdy sie do Was usmiecha jak najszczerzej:)
Swieta spedze z najblizszymi, niestety nie wszystkimi:( Mam zamiar przez ten czas Was nie odwiedzac. Do zobaczenia wiec po Swietach:):):):)
P.S. I grzeczni mi tu badzcie! Miejcie serce dla Modiego. On to wszystko, biedaczek, czytac musi:)
02 kwietnia 2015 18:33 / 26 osobom podoba się ten post
Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich forumowiczek i forumowiczów..................................
02 kwietnia 2015 18:34 / 28 osobom podoba się ten post
Zdrowych, pogodnych, radosnych Świat
życzę.
02 kwietnia 2015 19:14 / 27 osobom podoba się ten post
Życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt, mokrego poniedziałku i smacznych jajek.

02 kwietnia 2015 19:39 / 27 osobom podoba się ten post
02 kwietnia 2015 20:51 / 26 osobom podoba się ten post
Śnieg nam wszystkim popsuł szyki przykrył jajka i koszyki a kurczakom zmarzły nóżki więc się tulą do rzeżuszki lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości Wam życzymy.
03 kwietnia 2015 00:09 / 23 osobom podoba się ten post
Życzę wszystkim, aby te Święta Wielkanocne wniosły do serc naszych wiosenną radość, pogodę ducha, miłość i nadzieję. Niech ten cudowny nastrój utrwali sie na długi czas i pozostanie z nami.
Wesołego Alleluja
03 kwietnia 2015 06:50 / 20 osobom podoba się ten post
zdrowych i spokojnych Swiat dla tych co sa w swoich domach ze swoimi najblizszymi i dla tych co trwaja na strazy :) jade dzis do swego tymczasowego, nowego domu , gdzie czeka na mnie moj Najblizszy w tym moim nowym swiecie.
03 kwietnia 2015 06:51 / 23 osobom podoba się ten post
03 kwietnia 2015 07:58 / 23 osobom podoba się ten post
Wesołych,zdrowych i pogodnych Świąt.
03 kwietnia 2015 08:36 / 21 osobom podoba się ten post
Życzę wszystkim spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych.Tym w domu wspaniałych chwil spędzonych z rodziną, a wszystkim na wygnaniu pogody ducha , uśmiechu i konkretnych dodatkowych pieniążków za dni świąteczne:)