Twoim zdaniem.Zrób zdjęcie i nam pozwól ocenić.:)Z doświadczenia wiem,że zazwyczaj papu ,które w garnku wygląda tak sobie jest najsmaczniejsze:)A co do gulaszu?
Twoim zdaniem.Zrób zdjęcie i nam pozwól ocenić.:)Z doświadczenia wiem,że zazwyczaj papu ,które w garnku wygląda tak sobie jest najsmaczniejsze:)A co do gulaszu?
namówiłas mnie,jestem razem z patelnią żeby nie było ,że cudze pokazuję:-),dodałem marchewkę ,bo dziadek lubi słodko
namówiłas mnie,jestem razem z patelnią żeby nie było ,że cudze pokazuję:-),dodałem marchewkę ,bo dziadek lubi słodko
Strasznie duża ta patelnia....taka wojskowa....czy takie ujęcie ?
Sporo, co to za potrawa? Wczoraj gotowałam na dwa dni, prosty krupnik. Na drugie budyń z sokiem malinowym.
gulasz z szynki wieprzowej:gotowanie:
Mięsne frykasy robię od święta, u nas głównie zupy, i mielone.
u mnie ,dziadek uznaje tylko mięso,ziemniaki,makaron ,żadnych warzyw i sałatek oprócz kartoflanej
Sałatke kartoflana, gotowane warzywa również robię, i wszystko na miekko. Przy okazji dobrze zjesz.:)
Też dodaję do gulaszu różności:)Wygląda smakowicie-ja do tego makaron albo kaszę w pierszej kolejnościi jakąś suróweczkę.
U mnie dziś były placki ziemniaczane.