Po wczorajszej dyskusji na temat wołowiny musiałam zrobić roladki :smiech3:
Po wczorajszej dyskusji na temat wołowiny musiałam zrobić roladki :smiech3:
Nawet do rosołu dodaję minimum jednego listka suszonego borowika ceglastoporego. Kolor i aromat nie do podrobienia.:gotowanie:
Rosół królewski z mięskiem, lanymi kluseczkami, marchewką, selerem i posypany zieloną pietruszką. A na deser lody orzechowe :-)
Znaczy sie rosół z króla zwierząt???Malgi.....że Ty ryby i grzyby to wiedziałam,ale żeby zaraz lwa na obiad upolować?!:):):):)
jutro gulasz,ciacham duży kawał mięsa na małe,wrzucam na patelnię,podsmażam ,dorzucam pokrojoną paprykę ,cebulę i kiszeniaka,zalewam wodą,oglądam w necie jakiś film,po godzinie-gotowe,jak sos za rzadki zaklepuję,zdjęcia nie zrobię bo wygląda nędznie ale smakuje świetnie