Może to i dobrze, że się nie wychyliłaś . Pewnie manat by jakis był :lol3:

Może to i dobrze, że się nie wychyliłaś . Pewnie manat by jakis był :lol3:
Pieniądz nie śmierdzi . Tak mowią ci ktorzy go maja .
O to te pasmo górskie Albis, ciagnące się wzdłuż jeziora Zurych.
Niestety nie można było się wychylać :-) i wyszło jak wyszło.
Może i tak, ale na pewno by mnie nie wysadzili he...he...he...:-)
Kto wie ? a jakbyś trafiła na służbiste bez wyobraźni ?:agent:
Dziewczyny i chłopcy :-) pomóżcie . W piatek przyjeżdża do mnie gość z D . Chcę coś oryginalnego przygotować do jedzenia. Takie nasze typowo polskie . Macie jakies pomysły ? prosze .
Dziewczyny i chłopcy :-) pomóżcie . W piatek przyjeżdża do mnie gość z D . Chcę coś oryginalnego przygotować do jedzenia. Takie nasze typowo polskie . Macie jakies pomysły ? prosze .
Typowo polski bigos, galareta z mięsem, jajkiem i warzywami. Polska wędlina na chleb z pomidorem i cebulą.
Niektórzy goście z De lubią flaki:gotowanie:
Bigos chyba zrobię, pierogi ruskie i z miesem . Chleb z pomidorem i cebula zrobię im na drogę niech sobie nasmrodzą w samochodzie . A co :-)
Zrób zrazy z sosem grzybowym.Może masz suszone prawdziwki, czy cuś ?
Oooo , mam prawdziwki prosto z lasu i wołowinę mam prosto z łąki. Moj siostrzeniec hoduje taką wielką rogaciznę . Smieszne to dzikie bydło jest a jak zorganizowane i spostrzegawcze, że nic odmiennego nie może pokazać się im w zasięgu wzroku . Widziałam jak atakowały psa . Zrobiły kółko i byłyby go zadeptały, gdyby nie otrzymał pomocy . A mięsko z nich to delicje, może i ja zjem tak dla sprawdzenia opinii .
Na imprezę urodzinową starszego syna, którą zaplanowaliśmy na sobotę będę robiła te zrazy. Są pyszne, robiłam już wcześniej i recenzje były dobre...:-)
Nie wiem czy sprostam zadaniu . Sałatkę z kuskuem będę robiła. Tego nie jedli na pewno.