Kasi63 Kulka szuka.
Kasi63 Kulka szuka.
Możliwe, że już znalazła. .....?
Ale dziękuję Marta :-)
Ponoć znalazła już zmienniczka ,chyba nawet łacznie ze świętami I NR.Ale zadzwonić zawsze można .
Nie mam nadal zlecenia ! w firmie jest oblężenie, tyle Opiekunek chce wyjechać do pracy.
:placz3: :placz3:
Żartujesz ?Chyba starszyzna ma pierwszeństwo.Bo Twoja firma ,to i moja.
Problem chyba w tym ,że małoktóra opiekunka chce turnus ze świętami.Tak jest chyba w każdej agencji,nie tylko w naszej.Stąd brak odpowiednich zleceń.
Żartujesz ?Chyba starszyzna ma pierwszeństwo.Bo Twoja firma ,to i moja.
Problem chyba w tym ,że małoktóra opiekunka chce turnus ze świętami.Tak jest chyba w każdej agencji,nie tylko w naszej.Stąd brak odpowiednich zleceń.
A ja muszę na Święta wyjechać do pracy!! bo inaczej będę sama w Święta!,,,,,:placz3:
Tereniu, moja Koordynatorka bardzo się stara, przedstawia mi oferty, takie dla mnie. Ja Ludzi nie noszę, nie dzwigam, więc takie oferty odpadają!
Wszystkie oferty z różnych firm Polskich, ''spływają' do Agencji Niemieckiej i to jest ''wina'' Niemieckich Agencji,,,,,,Opiekunek teraz na ten moment, jest więcej niż Ofert pracy, Wszyscy chcą jechać na Święta do pracy! A z mojej Firmy aż tak dużego dodatku na Święta nie ma ! i jest jak jest,,,,,,,,,,:-(
Powiem Ci, że zdziwiona jestem, bo ja z kolei szukałam zlecenia takiego, by przed Świętami do domu zjechać i był problem.
Nawet zaczęłam rozglądać się sama i wszędzie- nie, mamy zlecenia ale ze Świętami.
Czyżby było więcej opiekunek ,niż zleceń?Ponoć roboty coraz więcej w De jest.Chociaż jak teraz siedzę w jednym miejscu i roboty nie szukam ,to nie jestem zorientowana.
E tam,następnym razem z kucharzem spróbuję.Jak nic z tego nie wyjdzie,to chociaż dobrego kotleta zjem.
Jak czego nic nie wyjdzie?
Wiedzialam, wiedzialam!!!!!!, ze sie odezwiesz)).
Moj maz dzis dzwonil na przerwie , a ja wtedy jechalam rowerem , oddzwonilam pozniej , a on sie pyta czemu nie odbieram , pewnie z jakims murzynem urzeduje ( wlasciwie to nie wiem co ma do murzynow), odpowiedzialam mu tak kochanie , urzeduje z Tereska , ktora jest tez murzynem od czarnej roboty :lol3: