Na wyjeździe 39

23 października 2017 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

Bo Cię już dawno rozszyfrowalam......jestem dobrym psychologiem......:smiech3:

Super...To trwaj w tym przekonaniu dłuuuuugie lata...
23 października 2017 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

Prawie wszystkie żele intymne /lubrykanty, jak kto woli/ są jadalne. Można więc spokojnie uprawiać wszelkie odmiany seksu, bez uszczerbku dla zdrowia, jednocześnie pobudzając zmysł smaku.
Wyobraź sobie, np. taką pięknie ubarwioną "krewetkę" doprawioną stymulującym żelem o smaku guarany, perfekcyjnie, lekko rozchyloną "muszelkę" skropioną żelem potęgującym doznania, albo słodką "bułeczkę" z odrobiną żelu o smaku slodkiej truskawki, czy soczystej wiśni.
Toż to czysta poezja. Feeria zmysłów. Esencja smaków wszelakich.
Ty przestań czytać.
I nie bój się, tylko zacznij praktykować.

Tylko idiota się nie boi. 
A nie boi się dlatego, że niczego nie jest świadomy.
Osobiście zainteresował mnie fragment wiedzy o sytuacjach dozwolonych, ew.zakazanych w poszczególnych religiach.
I na to zwróciłem uwagę.
23 października 2017 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Ciekawam co Ty tam wyczytałes, o czym nie wiedziałeś ?

No o religiach, które najbardziej restrykcyjne są chciałem się dowiedzieć.
I doszedłem do wniosku, iż w każdej na początku, niemal wszystko dozwolone jest, byleby kończyło się prokreacją. 
23 października 2017 17:07
Knorr

No o religiach, które najbardziej restrykcyjne są chciałem się dowiedzieć.
I doszedłem do wniosku, iż w każdej na początku, niemal wszystko dozwolone jest, byleby kończyło się prokreacją. 

Gdzie o tym, konkretniej czytałeś, bo też z chęcią pocztam?
23 października 2017 17:20 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Gdzie o tym, konkretniej czytałeś, bo też z chęcią pocztam?

Wpisałem w wyszukiwarce "lubrykanty" czy jak im tam, i wyskoczyło kilka stronek do tego. Wybrałem Wikipedia, chyba, bo zdecydowany nie jestem czy w tę, czy w tamtę. 
23 października 2017 17:26 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Wpisałem w wyszukiwarce "lubrykanty" czy jak im tam, i wyskoczyło kilka stronek do tego. Wybrałem Wikipedia, chyba, bo zdecydowany nie jestem czy w tę, czy w tamtę. :niebo pieklo:

Na podstawie wlasnych doświadczeń moge ci doradzić, że najlepiej "w tę i z powrotem".

I to nie - jeden raz :sex:
23 października 2017 17:33 / 5 osobom podoba się ten post
Misiek

Na podstawie wlasnych doświadczeń moge ci doradzić, że najlepiej "w tę i z powrotem".

I to nie - jeden raz :sex:
:-):-):-)

Tak, masz rację, ale zupełnie nie rozszyfrowałeś mojego w tę czy w tamtę.
No to tłumaczę:
wyjść z forum, za chwilę powrócić na forum. Napisać bloga, za chwilę usunąć bloga. Ożenić się, za chwilę rozwodzić. Najeść się do syta, za chwilę tego żałować. I tak dalej. 
Pojąłeś gadkę??
23 października 2017 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

No to tłumaczę:
wyjść z forum, za chwilę powrócić na forum. Napisać bloga, za chwilę usunąć bloga. Ożenić się, za chwilę rozwodzić. Najeść się do syta, za chwilę tego żałować. I tak dalej. 
Pojąłeś gadkę??

23 października 2017 17:54
Knorr

No to tłumaczę:
Pojąłeś gadkę??

Po wpisaniu "lubrykanty" pokazują się tylko stronki o lubrykantach, włącznie z Wikipedią- ja tego nie potrzebuję . Chciałam poczytać o zapatrywaniu różnych religii na sex.
23 października 2017 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
Pierwsze określenie w Wikipedii to: lubrykant - smar... czemu mi to kojarzy się z samochodem albo jakim innym łożyskiem w tokarce...
23 października 2017 18:07 / 6 osobom podoba się ten post
Mam "dziwny"dzień ,po perypetiach porannych tak liczylam na spokojny dzionek! Jestem mocno przeziębiona więc planowalam poleżeć i nie wychodzić,ale jak to bywa plany swoje życie swoje.W przerwie wpadła na chwile koleżanka bo ma ciężko dość na szteli więc wygadać sie musi,moja pdp zamiast jak codzień 3 minimum godziny spać popoludniu po godzinie chciała wstać .Wpadla też sąsiadka pierdoła po której mojej pani miesza się wszystko!!Idąc kupić pieczywo,wpadl na mnie jakiś durny facet i tak mnie nadepnął że niewiem czy mi palca nie uszkodzil!! mam dość !Pdp-na teraz marudzi nie wie sama co chce,czy jeść czy siedzieć i muzyki dalej sluchać (na caly regulator musze jej robić).Chce wieczoru i spać .
23 października 2017 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

Mam "dziwny"dzień ,po perypetiach porannych tak liczylam na spokojny dzionek! Jestem mocno przeziębiona więc planowalam poleżeć i nie wychodzić,ale jak to bywa plany swoje życie swoje.W przerwie wpadła na chwile koleżanka bo ma ciężko dość na szteli więc wygadać sie musi,moja pdp zamiast jak codzień 3 minimum godziny spać popoludniu po godzinie chciała wstać .Wpadla też sąsiadka pierdoła po której mojej pani miesza się wszystko!!Idąc kupić pieczywo,wpadl na mnie jakiś durny facet i tak mnie nadepnął że niewiem czy mi palca nie uszkodzil!! mam dość !Pdp-na teraz marudzi nie wie sama co chce,czy jeść czy siedzieć i muzyki dalej sluchać (na caly regulator musze jej robić).Chce wieczoru i spać .

Moni, zdrówka życzę i odpoczynku.
23 października 2017 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Po wpisaniu "lubrykanty" pokazują się tylko stronki o lubrykantach, włącznie z Wikipedią- ja tego nie potrzebuję :yo:. Chciałam poczytać o zapatrywaniu różnych religii na sex.

O.k. dla Ciebie odszukam w historii, gdzie dokładnie to było.
23 października 2017 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

O.k. dla Ciebie odszukam w historii, gdzie dokładnie to było.

Dzięki 
23 października 2017 19:55 / 6 osobom podoba się ten post
moni.r

Moni.....grzańca sobie zrób przed snem i nogi w bardzo cieplej wodzie wymocz albo termofor. Zdrówka życzę