Na wyjeździe 39

23 października 2017 20:11 / 4 osobom podoba się ten post
Na wyjeżdzie była moja koleżanka /sąsiadka, która zastępuje mnie na czas mojego "głównego" wolnego i.... dzisiaj wróciła
23 października 2017 20:12 / 9 osobom podoba się ten post
Jak żyję jeszcze nigdy nie prześladował mnie dentysta!!
Trzeba było aż na Bawarię przyjechać, aby tego doświadczyć.
Dentystka zachowuje się  karygodnie i brakuje słów, żeby to zachowanie nazwać.
Swego czasu opisywałem, iż pojechałem z moją Pdp do dentystki, która postawiła diagnozę usunięcia 6 sztuk zębów i wykonania kompletu protez.
Naturalnie, także posłuchałem tu Waszych porad (wielkie dzięki) i zmieniłem tę młodą i energiczną dentystkę na stomatologa, chirurga i implantologa.
W ubiegłym tygodniu podczas umówionej wizyty został usunięty jeden ząb, na drugi została założona plomba płatna, bo dobrej jakości i niemiecka krankenkasse dopłaca tylko 10% wartości plomby.
I proteza bedzie uzupełniona o ten 1 brakujący ząb.
I to wszystko.
Jakie było moje dzisiaj zdziwienie, jak zadzwoniła do mojej Pdp ta młoda pani dentystka i wręcz zmuszała Babcię do przyjścia do swojego gabinetu, w celu usunięcia 6 zębów.
Pdp mówi, że nie będzie usuwać 6 zębów i że nie przyjdzie do niej już więcej. Poza tym tydzień wcześniej zadzwoniłem i rzekłem, że klient est bardzo chory i nie przyjdzie. 
No stanęło na tym, że będzie dentystka rozmawiać z opiekunem prawnym, bo moja Pdp mmuuusi, ona musi wyrwać te zęby i nową protezę mieć.
Dzwonię ja i pytam o co chodzi, a pani wpieniona już żąda ode mnie nr telefonu do opiekuna prawnego, bo Pdp mmmuuusi usunąć wskazane przez nią zęby. Ona muusi, musi i musi.
A nie musi. Jest wolny rynek i każdy ma wolny wybór. Lekarza także.

23 października 2017 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Na wyjeżdzie była moja koleżanka /sąsiadka, która zastępuje mnie na czas mojego "głównego" wolnego i.... dzisiaj wróciła :oklaski1:

Super. A ja myślałem, że tylko mnie zastępuje sąsiadka ))
23 października 2017 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Swego czasu opisywałem, iż pojechałem z moją Pdp do dentystki, która postawiła diagnozę usunięcia 6 sztuk zębów i wykonania kompletu protez.
Naturalnie, także posłuchałem tu Waszych porad (wielkie dzięki) i zmieniłem tę młodą i energiczną dentystkę na stomatologa, chirurga i implantologa.
W ubiegłym tygodniu podczas umówionej wizyty został usunięty jeden ząb, na drugi została założona plomba płatna, bo dobrej jakości i niemiecka krankenkasse dopłaca tylko 10% wartości plomby.
I to wszystko.
Jakie było moje dzisiaj zdziwienie, jak zadzwoniła do mojej Pdp ta młoda pani dentystka i wręcz zmuszała Babcię do przyjścia do swojego gabinetu, w celu usunięcia 6 zębów.
Pdp mówi, że nie będzie usuwać 6 zębów i że nie przyjdzie do niej już więcej. Poza tym tydzień wcześniej zadzwoniłem i rzekłem, że klient est bardzo chory i nie przyjdzie. 
No stanęło na tym, że będzie dentystka rozmawiać z opiekunem prawnym, bo moja Pdp mmuuusi, ona musi wyrwać te zęby i nową protezę mieć.
Dzwonię ja i pytam o co chodzi, a pani wpieniona już żąda ode mnie nr telefonu do opiekuna prawnego, bo Pdp mmmuuusi usunąć wskazane przez nią zęby. Ona muusi, musi i musi.

Lekarz nie ma prawa zmuszać pacjenta do leczenia! Zadziwiające :[ 
23 października 2017 20:18 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

I to wszystko.

Okropna  , już mnie zęby bolą jak To czytam hi, hi,,,
23 października 2017 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
Darko

Lekarz nie ma prawa zmuszać pacjenta do leczenia! Zadziwiające :[ 

Tak. Chozi o pieniądze. Bo komplet takich protez to niezły zarobek jest. 
23 października 2017 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dzięki :-)

Margaritko, edytowałem i napisałem co, jak i gdzie i widzę, że nie ma tu ((
No to jeszcze raz. 
Wchodzisz w Wikipedie i lubrykanty. Niżej schodzisz i tam na niebiesko są podtematy: np. seks analny. Wchodzisz w to i znowu jest kilka tematów, jak: atrakcyjność, rozpowszechnienie, ryzyko, higiena, uprzedzenia. I jest interesujący nas temat: religie a seks analny.
23 października 2017 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Tak. Chozi o pieniądze. Bo komplet takich protez to niezły zarobek jest. 

Resort medyczny podupada z powodu nieuczciwych praktyk. 
23 października 2017 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Margaritko, edytowałem i napisałem co, jak i gdzie i widzę, że nie ma tu :-(((
No to jeszcze raz. 
Wchodzisz w Wikipedie i lubrykanty. Niżej schodzisz i tam na niebiesko są podtematy: np. seks analny. Wchodzisz w to i znowu jest kilka tematów, jak: atrakcyjność, rozpowszechnienie, ryzyko, higiena, uprzedzenia. I jest interesujący nas temat: religie a seks analny.

Dzięki, faktycznie . Już wiem, że jest wiekszy i mniejszy sex analny, w nomenklaturze islamu. Poczytam i to . 
23 października 2017 20:34 / 3 osobom podoba się ten post
Darko

Resort medyczny podupada z powodu nieuczciwych praktyk. 

Tak, ale to jest stalking. 
No muszę napisać, że poczułem się osaczony. 
23 października 2017 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dzięki, faktycznie :-). Już wiem, że jest wiekszy i mniejszy sex analny, w nomenklaturze islamu. Poczytam i to . 

No to dość ciekawe jest. Nie wiedziałem o tym dotychczas. 
23 października 2017 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Po wpisaniu "lubrykanty" pokazują się tylko stronki o lubrykantach, włącznie z Wikipedią- ja tego nie potrzebuję :yo:. Chciałam poczytać o zapatrywaniu różnych religii na sex.

Lubrykant, absztyfikant. 
23 października 2017 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
ewa59

Moni.....grzańca sobie zrób przed snem i nogi w bardzo cieplej wodzie wymocz albo termofor. Zdrówka życzę :aniolki:

Dziękuję z tego co piszesz to tylko mogę nogi wymoczyćani termofora ani nic na grzańca! to wszystko przez to że zakrótko w domu bylam i się nie "dogrzałam"
23 października 2017 20:56 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Moni, zdrówka życzę i odpoczynku.:aniolki:

Tobie też bardzo dziękuje 
23 października 2017 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Lubrykant, absztyfikant. 
:-)