Na wyjeżdzie była moja koleżanka /sąsiadka, która zastępuje mnie na czas mojego "głównego" wolnego i.... dzisiaj wróciła :oklaski1:

Na wyjeżdzie była moja koleżanka /sąsiadka, która zastępuje mnie na czas mojego "głównego" wolnego i.... dzisiaj wróciła :oklaski1:
Jak żyję jeszcze nigdy nie prześladował mnie dentysta!!
Trzeba było aż na Bawarię przyjechać, aby tego doświadczyć.
Dentystka zachowuje się karygodnie i brakuje słów, żeby to zachowanie nazwać.
Swego czasu opisywałem, iż pojechałem z moją Pdp do dentystki, która postawiła diagnozę usunięcia 6 sztuk zębów i wykonania kompletu protez.
Naturalnie, także posłuchałem tu Waszych porad (wielkie dzięki) i zmieniłem tę młodą i energiczną dentystkę na stomatologa, chirurga i implantologa.
W ubiegłym tygodniu podczas umówionej wizyty został usunięty jeden ząb, na drugi została założona plomba płatna, bo dobrej jakości i niemiecka krankenkasse dopłaca tylko 10% wartości plomby.
I proteza bedzie uzupełniona o ten 1 brakujący ząb.
I to wszystko.
Jakie było moje dzisiaj zdziwienie, jak zadzwoniła do mojej Pdp ta młoda pani dentystka i wręcz zmuszała Babcię do przyjścia do swojego gabinetu, w celu usunięcia 6 zębów.
Pdp mówi, że nie będzie usuwać 6 zębów i że nie przyjdzie do niej już więcej. Poza tym tydzień wcześniej zadzwoniłem i rzekłem, że klient est bardzo chory i nie przyjdzie.
No stanęło na tym, że będzie dentystka rozmawiać z opiekunem prawnym, bo moja Pdp mmuuusi, ona musi wyrwać te zęby i nową protezę mieć.
Dzwonię ja i pytam o co chodzi, a pani wpieniona już żąda ode mnie nr telefonu do opiekuna prawnego, bo Pdp mmmuuusi usunąć wskazane przez nią zęby. Ona muusi, musi i musi.
A nie musi. Jest wolny rynek i każdy ma wolny wybór. Lekarza także.
Jak żyję jeszcze nigdy nie prześladował mnie dentysta!!
Trzeba było aż na Bawarię przyjechać, aby tego doświadczyć.
Dentystka zachowuje się karygodnie i brakuje słów, żeby to zachowanie nazwać.
Swego czasu opisywałem, iż pojechałem z moją Pdp do dentystki, która postawiła diagnozę usunięcia 6 sztuk zębów i wykonania kompletu protez.
Naturalnie, także posłuchałem tu Waszych porad (wielkie dzięki) i zmieniłem tę młodą i energiczną dentystkę na stomatologa, chirurga i implantologa.
W ubiegłym tygodniu podczas umówionej wizyty został usunięty jeden ząb, na drugi została założona plomba płatna, bo dobrej jakości i niemiecka krankenkasse dopłaca tylko 10% wartości plomby.
I proteza bedzie uzupełniona o ten 1 brakujący ząb.
I to wszystko.
Jakie było moje dzisiaj zdziwienie, jak zadzwoniła do mojej Pdp ta młoda pani dentystka i wręcz zmuszała Babcię do przyjścia do swojego gabinetu, w celu usunięcia 6 zębów.
Pdp mówi, że nie będzie usuwać 6 zębów i że nie przyjdzie do niej już więcej. Poza tym tydzień wcześniej zadzwoniłem i rzekłem, że klient est bardzo chory i nie przyjdzie.
No stanęło na tym, że będzie dentystka rozmawiać z opiekunem prawnym, bo moja Pdp mmuuusi, ona musi wyrwać te zęby i nową protezę mieć.
Dzwonię ja i pytam o co chodzi, a pani wpieniona już żąda ode mnie nr telefonu do opiekuna prawnego, bo Pdp mmmuuusi usunąć wskazane przez nią zęby. Ona muusi, musi i musi.
A nie musi. Jest wolny rynek i każdy ma wolny wybór. Lekarza także.
Lekarz nie ma prawa zmuszać pacjenta do leczenia! Zadziwiające :[
Dzięki :-)
Tak. Chozi o pieniądze. Bo komplet takich protez to niezły zarobek jest.
Margaritko, edytowałem i napisałem co, jak i gdzie i widzę, że nie ma tu :-(((
No to jeszcze raz.
Wchodzisz w Wikipedie i lubrykanty. Niżej schodzisz i tam na niebiesko są podtematy: np. seks analny. Wchodzisz w to i znowu jest kilka tematów, jak: atrakcyjność, rozpowszechnienie, ryzyko, higiena, uprzedzenia. I jest interesujący nas temat: religie a seks analny.
Resort medyczny podupada z powodu nieuczciwych praktyk.
Dzięki, faktycznie :-). Już wiem, że jest wiekszy i mniejszy sex analny, w nomenklaturze islamu. Poczytam i to .
Po wpisaniu "lubrykanty" pokazują się tylko stronki o lubrykantach, włącznie z Wikipedią- ja tego nie potrzebuję :yo:. Chciałam poczytać o zapatrywaniu różnych religii na sex.
Moni.....grzańca sobie zrób przed snem i nogi w bardzo cieplej wodzie wymocz albo termofor. Zdrówka życzę :aniolki:
Moni, zdrówka życzę i odpoczynku.:aniolki:
Lubrykant, absztyfikant.
:-)